وزارت خارجه آمریکا فروش سلاح به تایوان را تایید کرد

سه شنبه 18 تير 1398
06:14
وزارت خارجه آمریکا فروش سلاح به تایوان را تایید کرد وزارت دفاع آمریکا (پنتاگون) گفت که وزارت خارجه این کشور فروش احتمالی تانک‌های آبرامز ام 1 ای 2 تی (M1A2T)، موشک‌های استینگر و تجهیزات مربوطه با ارزش تقریبی 2.2 میلیارد دلار را به تایوان تایید کرد.

العالم-آمریکا

اداره همکاری امنیتی دفاعی پنتاگون اعلام کرد که فروش این تسلیحات درخواستی تایوان شامل 108 تانک آبرامز ام 1 ای 2 تی (M1A2T) و 250 موشک استینگر توازن نظامی مبنایی در منطقه را بر هم نمی زند.

وزارت خارجه چین ماه گذشته میلادی زمانی که این فروش احتمالی اول بار گزارش شده بود گفت جدا درباره فروش تسلیحات آمریکا به تایوان نگران است.

آژانس همکاری‌ امنیتی دفاعی آمریکا مدعی شده است که فروش احتمالی تسلیحات آمریکایی به تایوان تعادل پایه نیروی نظامی در منطقه را تغییر نخواهد داد.

با این‌که آمریکا روابط رسمی با تایوان ندارد اما اصلی‌ترین تأمین‌کننده تسلیحات این کشور بوده و قرار است که آمریکا 108 تانک آبرامز و 250 موشک استینگر به تایوان بفروشد.

0% ...

آخرین اخبار

نعیم قاسم: اهداف اشغالگری اسرائیل، نابودی تمامی قدرت لبنان است


هشدار چین به آمریکا: در روابط پکن-تهران دخالت نکنید


تیراندازی مرگبار در نیوجرسی آمریکا


با انتقام‌کشی علیه اقتصاد جهانی نمی‌توان در جنگ پیروز شد


چین : بیایید آتش‌بس ایران و آمریکا را تضعیف نکنیم


رایزنی وزیران امور خارجه ایران و عمان درباره مذاکرات اسلام آباد


تنش بین آمریکا و اقلیم کردستان عراق در پی تسلیح برخی گروه‌های ضدایرانی


تلاش برلین برای پایان دادن جنگ علیه ایران


پزشکیان بی‌احترامی ترامپ به پاپ را محکوم کرد


خودداری ناتو از پیوستن به طرح آمریکا برای مسدود کردن تنگه هرمز