شکست ارسال ماهواره امارات با موشک فرانسوی

پنج‌شنبه 20 تير 1398
12:05
شکست ارسال ماهواره امارات با موشک فرانسوی ارسال ماهواره امارات عربی متحده با موشک فرانسوی «وگا»، صبح امروز به دلیل ناهنجاری در موشک، شکست خورد.

العالم - آسیا

شرکت فرانسوی مسئول پرتاب موشک‌های فضایی «آریان اسپیس»، تأیید کرد که مأموریت «VV15»، موشک پرتابگر «وگا» حامل ماهواره نظامی امارات، دو دقیقه بعد از پرتاب، شکست خورد.

بنا به گزارش شبکه روسی «راشاتودی»، «لوس فابرگوس» معاون اجرایی شرکت آریان اسپیس در این خصوص گفت: «ناهنجاری بزرگی رخ داده است، که به شکست این مأموریت منجر شد. از جانب آرین اسپیس، از مشتری‌های خود برای از دست دادن اعتبارشان عذرخواهی می‌کنم و به آنها می‌گویم بسیار متأسفیم».

وگا، از مرکز فضایی گویان فرانسه در ساعت 01:53 به وقت گرینویچ (05:23 به وقت تهران) امروز (پنجشنبه) پرتاب شد و خیلی سریع مسیر تعیین شده را ترک کرد و دو دقیقه بعد از پرتاب و در حین مرحله دوم اشتعال، داده‌های تله‌متری را از دست داد.

طبق این گزارش، «فالکون آی 1» (Falcon Eye 1)، ماهواره اماراتی دو منظوره مدل ساخت ایرباس است که با هدف تهیه تصاویر ماهواره‌ای برای نیروی مسلح امارات عربی متحده و بازار تجاری در حالیکه 15 بار در روز به دور زمین گردش می‌کند، طراحی شده است.

بنا به گزارش راشاتودی، پیش از این مأموریت vv15، دو مرتبه به واسطه شرایط جوی نامساعد به تعویق افتاده بود.

0% ...

آخرین اخبار

حشد الشعبی: تشییع پیکر رهبر شهید انقلاب اسلامی به درخواست دولت در عراق انجام می‌شود


تکذیب یک خبر؛ غریب‌آبادی: برگزاری مذاکرات فنی برای این هفته برنامه ریزی نشده بود


تأکید رئیس قوه قضاییه بر اجرای دقیق و سریع فرامین رهبر معظم انقلاب


مدیریت دولت در جنگ بسیار عاقلانه بود/ امضای تفاهمنامه با دیدگاه صاحبنظران، اصل قرآنی است


موج گرمای کم‌سابقه به افزایش مرگ ومیر در فرانسه منجر شد


ناخرسندی باکو از تصمیم تل‌آویو


وزیر خارجه عراق به دمشق رفت


رایزنی عراقچی در بغداد برای تقویت همکاری های راهبردی و هماهنگی تشییع رهبر شهید+ فیلم


برگزاری نخستین نشست کمیته مشترک هرمز با محوریت آینده مدیریت تنگه


رئیس‌جمهور: ۶ میلیارد دلار از منابع ایران آزاد می‌شود