سازمان همکاری اسلامی درباره فلسطین جلسه فوق العاده برگزار می کند

دوشنبه 24 تير 1398
13:29
سازمان همکاری اسلامی درباره فلسطین جلسه فوق العاده برگزار می کند سازمان همکاری اسلامی هفته آینده یک جلسه فوق العاده در سطح وزیران در مورد تجاوزهای رژیم صهیونیستی در اراضی فلسطین اشغالی تشکیل می دهد.

العالم ـ فلسطین اشغالی

خبرگزاری آناتولی روز دوشنبه اعلام کرد که این جلسه چهارشنبه آینده با حضور وزیران خارجه اعضای سازمان همکاری اسلامی تشکیل خواهد شد.

این سازمان در بیانیه ای اعلام کرد که این جلسه در مورد تجاوزهای رژیم صهیونیستی از جمله گشایش یک تونل زیر محله سیلوان در شهر اشغالی قدس خواهد بود.

مقامات رژیم صهیونیستی همراه با حامیان و اربابان آمریکایی خود روز ۹ تیر ماه تونلی را افتتاح کردند که از زیر منازل فلسطینی ها می گذرد.

ورودی این تونل یک کیلومتری از فضای زیر محله سیلوان در شهر قدس آغاز می شود.

در بیانیه سازمان همکاری اسلامی آمده است: این جلسه در شهر جده عربستان برگزار می شود و مصادره منازل ده ها فلسطینی توسط مقامات اسرائیلی در قدس اشغالی نیز مطرح می شود.

رژیم صهیونیستی در جنگ سال ۱۹۶۷ شهر قدس را که مسجد الاقصی قبله اول مسلمانان در آن قرار دارد، اشغال کرد.

صهیونیست ها در اقدامی تجاوزکارانه در سال ۱۹۸۰ تمام شهر قدس را به مناطق فلسطین اشغالی ضمیمه کردند که جامعه جهانی هیچگاه این اقدام را به رسمیت نشناخت.

0% ...

آخرین اخبار

ایران عضو سازمان جهانی همکاری هوش مصنوعی شد


حماس: اجرای پیش‌نویس توافق درباره سلاح مقاومت منوط به خروج کامل اشغالگران از غزه است + ویدئو


بن حبتور: یمن در بالاترین سطح آمادگی برای مقابله با هرگونه تشدید تنش قرار دارد


حادثه ادعایی برای دو کشتی حامل گاز در مصر کاملا مشکوک است


سپاه: دو نفتکش متخلف مورد اصابت قرار گرفته و ۴ نفتکش متخلف به سرعت برگشتند


رادیو اربعین خیمه عزای سیدالشهدا (ع) و افتخار رسانه ملی است


تناقض در روایت‌های حادثه دمیاط نشان از طرحی برای تخریب روابط ایران و مصر دارد+فیلم


ترامپ میان واقعیت تلخ و حقیقت ناگوار؛ فرسایش نیروهای متجاوز در سایه وضعیت "نه جنگ، نه صلح"


ورود پیکر مطهر شهدای حمله آمریکایی-سعودی به کشور


نخست وزیر اسپانیا: همه منابع را برای مقابله با هجوم مهاجران بسیج می کنیم