وزرای خارجه چین و امارات دیدار کردند

دوشنبه 31 تير 1398
09:26
وزرای خارجه چین و امارات دیدار کردند «عبدالله بن زاید آل نهیان» وزیر امور خارجه امارات متحده عربی در جریان سفر به چین روز دوشنبه با «وانگ یی» عضو شورای دولتی و وزیر خارجه این کشور دیدار و گفت و گو کرد.

العالم ـ آسیا

وزیر خارجه چین در این دیدار گفت که امارات متحده عربی شریک مهم و قابل اعتماد چین در منطقه خاورمیانه است.

«وانگ یی» افزود: چین مایل است به اتفاق امارات متحده عربی با اجرای تفاهم صورت گرفته میان رهبران دو کشور و تعمیق روابط مشارکتی کمربند و جاده به توسعه همکاری‌های دو کشور در زمینه‌های مختلف کمک کند و با افزایش مبادلات انسانی و همکاری در جهت مبارزه با تروریسم، روابط مشارکتی راهبردی همه جانبه دو کشور را به سطحی جدید برساند.

«عبدالله بن زاید آل نهیان» وزیر خارجه امارات متحده عربی که به همراه «محمد بن زاید آل نهیان» ولیعهد ابوظبی و قائم مقام فرمانده کل نیروهای مسلح امارات به پکن سفر کرده است در این ملاقات گفت: امارات مایل است به اتفاق چین همکاری تجاری و سرمایه‌گذاری در زمینه‌های انرژی، منابع انسانی، آموزشی و بازار سوم را تقویت بخشیده و روابط و هماهنگی دو کشور در زمینه امور بین‎المللی و منطقه‎ای را نزدیک‎تر کند.

به گزارش ایرنا، ولیعهد ابوظبی روز گذشته به دعوت «شی جین پینگ» رییس جمهوری چین و با هدف شرکت در اجلاس اقتصادی سرمایه گذاری‬ و تجاری دو کشور وارد پکن شد سفر ولیعهد ابوظبی به چین سه روزه است.

آغاز روابط دیپلماتیک میان دو کشور به نوامبر ۱۹۸۴ میلادی بازمی گردد امارات سفارت خود در پکن را مارس ۱۹۸۷ دایر کرد و 'شیخ زاید' حاکم وقت امارات در سال ۱۹۹۰ به این کشور سفر کرد او در این سفر هزینه تشکیل دانشکده زبان عربی در دانشگاه زبان های خارجی پکن را پرداخت.

'محمدبن زاید' ولیعهد ابوظبی پیش از این نیز دسامبر ۲۰۱۵ به چین سفر کرده بود.

0% ...

آخرین اخبار

پزشکیان: جامعه را نمی‌توان با امر و نهی اداره کرد/ در روابط با همسایگان گام های مؤثری برداشته ایم


عراقچی خطاب به همسایگان: زمان اتکا به خود و برادری واقعی فرا رسیده است


بیانیه مهم مقاومت اسلامی عراق درباره پاسخ به آمریکا و عربستان


کارمند آمریکایی به خاطر سر دادن شعار «فلسطین آزاد» بیکار شد


بیانیه مهم نیروهای مسلح یمن در پاسخ به تجاوزات آل سعود


کارشناس نظامی یمنی: عملیات یمن، طرح گسترده عربستان را خنثی کرد +فیلم


بقائی: پیش از آنکه کسی بتواند ادعای غنائم جنگی کند، ابتدا باید در جنگ پیروز شده باشد


بن حبتور: رویکرد تهاجمی حکومت عربستان علیه همه مردم یمن است


سردرگمی تل‌آویو در برابر توافق و افزایش ترس از امتیازدهی آمریکا! +فیلم


درخشش جوانان ایران در المپیاد جهانی هوش مصنوعی


پربیننده ترین خبرها

ثبت تردد ۵.۸ میلیون زائر حسینی از مرزهای اربعینی در سفرهای رفت و برگشت


شنیده شدن صدای 2 انفجار در پایتخت افغانستان


ترامپ با بن‌سلمان درباره ایران گفت‌وگو می‌کند


واردات نفت آمریکا از عربستان صفر شد


مجروح شدن 51 فلسطینی در یورش نظامی اسرائیل به اردوگاه قلندیا


دستور ترامپ برای تحقیق درباره چگونگی افشای کمبود تسلیحات


ادعای ترامپ: جنگ بزودی پایان می‌یابد/تامین برخی مهمات «محدودتر» شده است


منابع یمنی از وقوع چندین انفجار شدید در پایگاه‌های نیروهای مزدور عربستان در حضرموت واقع در شرق یمن بر اثر حمله پهپادی خبر دادند.


هادی العامری دبیرکل سازمان بدر عراق خواستار تعویق هرگونه پاسخ مقاومت اسلامی به تجاوز آمریکایی-سعودی شد و گفت: ما از طریق مجاری دیپلماتیک پیگیر حقوق شهدا و مجروحان خواهیم بود.


وال استریت ژورنال با استناد به ارزیابی‌های اطلاعاتی آمریکا: روسیه ممکن است برای آزمایش ناتو به یک کشور متحد ما حمله کند.


شمار کشته‌های حمله به نیروهای مورد حمایت عربستان در یمن به ۵۸ نفر رسید