الحوثی: تخریب منازل فلسطینی اقدامی تروریستی است

دوشنبه 31 تير 1398
20:44
الحوثی: تخریب منازل فلسطینی اقدامی تروریستی است رئیس کمیته عالی انقلاب یمن تخریب منازل فلسطینیان توسط عوامل صهیونیستی را اقدامی «جنایت‌آمیز» و «تروریستی» خواند.

العالم - یمن

اقدام رژیم صهیونیستی در تخریب ده‌ها منزل مسکونی در جنوب شرق قدس اشغالی، محکومیت برخی از کشورهای منطقه مانند یمن را به دنبال داشته است.

به گزارش المیادین، «محمد علی الحوثی» رئیس کمیته عالی انقلاب یمن روز دوشنبه گفت که این اقدام صهیونیست‌ها نوعی «جنایت علیه بشریت» و « عمل تروریستی» محسوب می‎شود.

ارتش رژیم صهیونیستی پس از بیرون کردن فلسطینی‌ها از منازل خود، از صبح دوشنبه دست به تخریب ده‌ها خانه در منطقه «وادی الحمص» در جنوب شرق قدس اشغالی زده است.

«ولید عساف» رییس «کمیته مقابله با دیوارکشی صهیونیستی و شهرک‌های صهیونیست‌نشین» در این خصوص به پایگاه خبری فلسطین الیوم گفت که این عملیات بزرگترین جنایت جنگی است و پس از سال ۱۹۶۷ تا کنون بی سابقه بوده است.

به گفته وی، در مرحله اول صهیونیست‌ها تصمیم دارند بیش از ۱۰۰ و در مرحله دوم بیش از 220 منزل فلسطینیان را تخریب کنند.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

فینال نفس‌گیر با شکست تلخ مسی/ اسپانیا قهرمان جام جهانی ۲۰۲۶ شد!


اسپانیا با شکست آرژانتین فاتح جام‌جهانی فوتبال شد.


کاظم غریب‌آبادی: ما تجاوز آمریکا را قویاً محکوم می‌کنیم و برای دفاع از منافع و امنیت ملی خود اقدامات لازم را انجام خواهیم داد.


شنیده شدن صدای انفجارهای شدید در اربیل در شمال عراق


آغاز مسابقه فینال جام جهانی 2026


وزارت خارجه عراق: الزیدی به ایران سفر می‌کند


وزیر کشور فردا به پاکستان می رود


غزه برای شکستنِ روایت «پایان جنگ»، دوباره قد علم کرده است


چادرهای فرسوده، شیوع آبله ‌مرغان را در میان کودکان غزه تسریع می‌کنند + فیلم


رایزنی عراق و ایران درباره مقدمات سفر الزیدی به تهران