الحوثی: تخریب منازل فلسطینی اقدامی تروریستی است

دوشنبه 31 تير 1398
20:44
الحوثی: تخریب منازل فلسطینی اقدامی تروریستی است رئیس کمیته عالی انقلاب یمن تخریب منازل فلسطینیان توسط عوامل صهیونیستی را اقدامی «جنایت‌آمیز» و «تروریستی» خواند.

العالم - یمن

اقدام رژیم صهیونیستی در تخریب ده‌ها منزل مسکونی در جنوب شرق قدس اشغالی، محکومیت برخی از کشورهای منطقه مانند یمن را به دنبال داشته است.

به گزارش المیادین، «محمد علی الحوثی» رئیس کمیته عالی انقلاب یمن روز دوشنبه گفت که این اقدام صهیونیست‌ها نوعی «جنایت علیه بشریت» و « عمل تروریستی» محسوب می‎شود.

ارتش رژیم صهیونیستی پس از بیرون کردن فلسطینی‌ها از منازل خود، از صبح دوشنبه دست به تخریب ده‌ها خانه در منطقه «وادی الحمص» در جنوب شرق قدس اشغالی زده است.

«ولید عساف» رییس «کمیته مقابله با دیوارکشی صهیونیستی و شهرک‌های صهیونیست‌نشین» در این خصوص به پایگاه خبری فلسطین الیوم گفت که این عملیات بزرگترین جنایت جنگی است و پس از سال ۱۹۶۷ تا کنون بی سابقه بوده است.

به گفته وی، در مرحله اول صهیونیست‌ها تصمیم دارند بیش از ۱۰۰ و در مرحله دوم بیش از 220 منزل فلسطینیان را تخریب کنند.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

تنش بین آمریکا و اقلیم کردستان عراق در پی تسلیح برخی گروه‌های ضدایرانی


تلاش برلین برای پایان دادن جنگ علیه ایران


پزشکیان بی‌احترامی ترامپ به پاپ را محکوم کرد


ناتو در طرح ترامپ علیه تنگه هرمز شرکت نمی‌کند


ایران هرگز از برنامه هسته‌ای خود دست نخواهد کشید


آسوشیتدپرس: احتمالا تنگه باب‌المندب با محاصره بنادر ایران مختل می‌شود


وزیر دفاع پاکستان از احتمال برگزاری دور بعدی مذاکرات ایران و آمریکا خبر داد


نیویورک تایمز: پیشتازی چین و روسیه در تولید سیستم‌های نظامی مبتنی بر هوش مصنوعی از آمریکا


اشتباه فاجعه‌بار ترامپ در تنگه هرمز


رایزنی تلفنی عراقچی و همتای قطری