سفر سرکرده گروهک تروریستی منافقین به تل‌آویو برای دیدار با نتانیاهو

سه شنبه 1 مرداد 1398
12:04
سفر سرکرده گروهک تروریستی منافقین به تل‌آویو برای دیدار با نتانیاهو یک دیپلمات فرانسوی مقیم اسرائیل، از سفر مهم «مریم رجوی» سرکرده گروهک تروریستی منافقین به سرزمین‌های اشغالی با هدف دیدار با «بنیامین نتانیاهو» نخست‌وزیر این رژیم و رئیس سازمان جاسوسی موساد خبر داد.

العالم- اروپا

"پییر کوشار" که از دیپلمات‌های سفارت فرانسه در سرزمین‌های اشغالی است با تأیید این خبر، جزئیاتی از آن را طی یک رشته‌توییت منتشر کرد.

"رودی جولیانی" شهردار سابق نیویورک و وکیل فعلی «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور آمریکا که در هفته جاری مهمان ویژه "مریم رجوی" در تیرانا پایتخت آلبانی بود، نقش اصلی را در هماهنگی و انجام این سفر داشته است.

کوشار فاش کرده است: «این سفر که با وساطت جولیانی و با هماهنگی «بواز رادکین» سفیر اسرائیل در آلبانی انجام شده است، ارتباط مستقیم با همکاری بین سازمان مجاهدین خلق و سازمان اطلاعاتی اسرائیل (موساد) دارد.»

وی در ادامه توییت‌های خود اعلام کرده است: «به نظر من مریم رجوی، طبعاً با رئیس موساد و شخص نتانیاهو دیدار می‌کند.»

کوشار همچنین تأکید کرد: «همکاران من در سفارت [فرانسه در اسرائیل] عقیده دارند که بین موساد و سازمان مجاهدین خلق، روابط نزدیکی برای جاسوسی از ایران وجود دارد.»

این دیپلمات فرانسوی در پایان نوشت: «سفر مریم رجوی از تیرانا به تل‌آویو بدون اطلاع پاریس در حالی که پناهندگی از دولت فرانسه دارد، موجب تعجب من و همکارانم شده است.»

پایگاه خبری مصری تایم نیز با اشاره به سفر مریم رجوی به تل‌آویو نوشت: «نتانیاهو چند روز قبل وعده داده بود تا اسناد جدیدی از فعالیت‌های هسته‌ای ایران را افشاء کند.»

گروهک تروریستی منافقین از چند دهه قبل با رژیم صهیونیستی و به‌ویژه سازمان جاسوسی موساد، ارتباطات تنگاتنگی دارد و در زمینه جاسوسی و ترور در ایران، به این رژیم خدمات ارائه می‌کند.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

سازمان ملل خواستار آزادی فوری دو فعال ناوگان الصمود شد


16 عملیات حزب‌الله علیه اشغالگران


حماس: حملات اسرائیل نقض آشکار توافق شرم‌الشیخ و تداوم نسل‌کشی است


مخالفت عربستان با کمک به آمریکا در «پروژه آزادی»


تولید بی‌وقفه نفت ایران در خارگ وسط ماجراجویی‌های ترامپ


جوانی: پایان جنگ روزی‌است که دشمن جرات تعرض به ایران نداشته باشد


ترامپ: برای توافق با ایران ضرب‌الاجل نداریم


حمله رژیم صهیونیستی به جنوب بیروت و ادعای ترور فرمانده یگان رضوان حزب الله


شهادت عزام الحیه فرزند خلیل الحیه از رهبران حماس


دزدی دریایی جدید آمریکا با ادعای نقض محاصره ایران


پربیننده ترین خبرها

تعلیق پروژه آزادی ترامپ درباره تنگه هرمز یک روز پس از اجرا/ ادعای پیشرفت بزرگ در مسیر توافق با ایران


قرارگاه خاتم‌الانبیا(ص): ایران در روزهای گذشته هیچ عملیاتی علیه کشور امارات انجام نداد


دیدار وزرای خارجه ایران و چین با دستور کار روابط دوجانبه و تحولات منطقه ای


وزارت خارجه با رد ادعاهای ابوظبی: امارات از ادامه هم‌دستی با آمریکا و اسرائیل خودداری کند


اعتراض تهران به سانسور و راهزنی دیجیتال آمریکا/ شبکه اجتماعی ایکس تیک آبی حساب کاربری بقائی را حذف کرد


ادعای وزیر خارجه آمریکا: مرحله تهاجمی جنگ با ايران به پايان رسيده است


سخنگوی حماس: کاهش ورود کمک‌ها به غزه نقض آشکار آتش‌بس است


توصیه یک اندیشکده آمریکایی درباره بازگشت دیپلماسی به تنگه هرمز


ورود ایران به جمع سازندگان رآکتورهای پیشرفته فشاربالا


وزیر خارجه چین: جنگ آمریکا و اسرائیل علیه ایران نامشروع است/ تاکید عراقچی بر حفاظت از منافع مشروع ایران در مذاکرات


کاهش قیمت نفت با عقب نشینی ترامپ از عملیات "پروژه آزادی" تنگه هرمز