ژاپن: پرتاب موشک کره شمالی «بسیار قابل تأسف» بود

پنج‌شنبه 3 مرداد 1398
09:13
ژاپن: پرتاب موشک کره شمالی «بسیار قابل تأسف» بود وزیر دفاع ژاپن، اقدام امروز کره شمالی در پرتاب دو موشک بالستیک کوتاه‌برد را بسیار تأسف برانگیز خواند و وزارت دفاع کره جنوبی هم خواستار توقف اینگونه اقدامات پیونگ‌یانگ شد.

العالم - آسیا

«تاکشی ایوایا» وزیر دفاع ژاپن، اقدام صبح امروز (پنجشنبه) کره شمالی در پرتاب دو موشک بالستیک را «بسیار قابل تأسف» خواند.

ستاد مشترک ارتش کره جنوبی بامداد پنجشنبه اعلام کرد کره شمالی اقدام به شلیک دو پرتابه نامشخص کرده است. ژاپن ساعتی بعد اعلام کرد این پرتابه‌ها، موشک‌های بالیستیک کوتاه‌برد بوده‌اند.

بنا به گزارش خبرگزاری رویترز، یکی از منابع دولت ژاپن به خبرگزاری «کیودو» اعلام کرد که موشک‌های پرتاب شده، بالستیک بوده است که به منطقه منحصراً اقتصادی ژاپن نرسیده است و تأثیری بر امنیت ملی ژاپن نداشته است.

از طرف دیگر، آنطور که رویترز گزارش کرده است، وزارت دفاع کره جنوبی در واکنش به پرتاب موشک‌های بالستیک کره شمالی اعلام کرد که پیونگ یانگ باید اقداماتی را که برای کاهش تنش‌های نظامی نامناسب است، متوقف کند.

آزمایش موشکی کره شمالی در حالی انجام گرفته است که مقامات این کشور پیش از این در خصوص برگزاری رزمایش ماه آینده میلادی کره جنوبی و آمریکا هشدار داده بودند.

اواخر تیرماه، کره شمالی اعلام کرد که احتمال دارد به دلیل رزمایش‌های ماه آینده واشنگتن-سئول، حتی در خصوص آزمایش اتمی خود نیز که بنا به دلایلی کاهش پیدا کرده بود، تجدیدنظر کند.

با اینحال، مقامات کره جنوبی و آمریکا بدون توجه به این هشدارها از احتمال برگزاری رزمایش خود در ماه آینده خبر دادند و ادعا کردند که این رزمایش بر مذاکرات آتی با کره شمالی تأثیری نخواهد گذاشت.

گزارش‌ها حاکی از آن است که سه دیدار «دونالد ترامپ» و «کیم جونگ اون» رهبر کره شمالی در سنگاپور (۲۲ خرداد ۱۳۹۷)، ویتنام (۹ اسفند ۱۳۹۷) و منطقه غیرنظامی دو کره (۹ تیر ۱۳۹۸) نتوانسته اختلافات پیونگ یانگ و واشنگتن برای پیش بردن مذاکرات خلع سلاح اتمی کره شمالی را رفع کند.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

واکنش مقامات گمرکی به معضل صف‌های طولانی کامیون در مرز جمهوری آذربایجان


هاآرتص: نتانیاهو در "گرگ‌ومیش سیاسی" و افول دوران نخست‌وزیری او


ادامه تجاوزات گسترده "اسرائیل" به لبنان؛ بیش از ۵۰ شهید و ۱۰۰ زخمی در یک روز + فیلم


خیز «طلای سرخ» برای فتح بازارهای جهانی


حزب‌الله: به هرتجاوزی پاسخ می‌دهیم/ ایران به حمایت از لبنان متعهد است


«بلاد السودان»؛ سفری مستند به ژرفای تاریخ، تمدن و فرهنگ سودان


مستند "فدای مقاومت"، روایت العالم از پایداری آوارگان لبنانی


انتقاد از مذاکرات مستقیم لبنان با رژیم صهیونیستی در سایه تداوم تجاوزات + فیلم


رئیس جمهور ازبکستان امضای یادداشت تفاهم پایان جنگ را تبریک گفت


کرمانشاه؛ پل جدید ترانزیت عراق به افغانستان


پربیننده ترین خبرها

ادعای ویتکاف: بازرسان آژانس بین‌المللی انرژی اتمی راهی ایران خواهند شد


عراقچی خطاب به رهبر انقلاب: شکی نیست که رهنمودهای شما پشتوانه محکمی برای حفظ عزت ملی، دفاع از حقوق مردم و حرکت در مسیر دستیابی به اهداف انقلاب است.


ترامپ به اکسیوس: من برای جلوگیری از تبدیل جنگ به رکود اقتصادی جهانی، با ایران مذاکره کردم.


نبیه بری: درصورت پایبندی اسرائیل، پایبندی حزب الله به آتش‌بس را تضمین می‌کنیم


قطر در جام جهانی ۲۰۲۶ با نتیجه سنگین ۶ بر صفر مغلوب کانادا شد.


کاخ سفید: سفر ونس به سوئیس لغو شد/مشتاق آغاز گفت وگوهای فنی هستیم


سخنگوی کاخ سفید: معاون رئیس جمهور امشب به سوئیس نخواهد رفت زیرا برنامه‌های لجستیکی برای مذاکرات آینده هنوز نهایی نشده است.


تخطی طرف آمریکایی اقدام متقابل تعیین‌شده به‌همراه دارد


درپی نبرد سنگین در جنوب لبنان؛ حزب‌الله: حماسه‌ کربلایی رقم خواهیم زد


اذعان صهیونیست ها به ناکامی ارتش اشغالگر در ارتفاعات نبطیه


درخواست بودجه 80 میلیارد دلاری پنتاگون از کنگره