تفاوت استقلال شفر با استقلال استراماچونی/ حرکت چراغ خاموش استقلال با جوانان پرانگیزه

شنبه 5 مرداد 1398
08:36
تفاوت استقلال شفر با استقلال استراماچونی/ حرکت چراغ خاموش استقلال با جوانان پرانگیزه آندره‌آ استراماچونی، سرمربی جدید استقلال، اصلا تمایلی به غر زدن و رسانه ای شدن ندارد. او در آرامش کار خود را پیش می برد. درست برخلاف سرمربی قبلی.

العالم ـ ایران ـ ورزشی

"همیشه اونجوری نمیشه که ما منتظرشیم." این جمله یکی از به یاد ماندنی ترین دیالوگ های سریال شهرزاد بود. واقعیت همیشه مطابق خواست و میل افراد پیش نمی رود و گاهی اتفاقات غیرمنتظره ای را در بر می گیرد و در این میان هنر افراد این است که با تطبیق خود با شرایط جدید،بتوانند در همان فضا بقای خود را تضمین کنند و برای موفقیت بجنگند. مصداق بارز جملات بالا را می توان در شرایط فصل قبل و این فصل استقلال پیدا کرد.

پارسال در همین ایام وقتی وینفرد شفر تیمش را برای حضور در رقابت های لیگ برتر آماده کرد، دیگر خبری از ستاره های درخشانی که فصل قبل از آن در استقلال حضور داشتند نبود. از سیدمجید حسینی و امید ابراهیمی گرفته تا امید نورافکن و علی قربانی و از همه مهم تر،سرور جپاروف و مامه تیام. راهکار شفر اما چیزی نبود که استقلالی ها راضی و امیدوار کند. او همچنان در همان گذشته شیرین مانده بود و بدون این که به تیم جدید و جوانش اعتماد به نفس ببخشد و از آن ها ستاره های جدیدی بسازد،همچنان از تیام و جپاروف و باقی ستاره های جدا شده می گفت. رسانه ها هم همه از ستاره های فصل قبل می نوشتند و کسی به تیم جدید توجه نمی کرد. شفر و دستیارانش واقعیت موجود را دیر پذیرفتند. دیر قبول کردند که دیگر تیام و جپاروفی در استقلال وجود ندارد و امید ابراهیمی به قطر رفته. همین مسئله باعث شد تا آبی ها شروع ضعیفی در لیگ داشته باشند و از لیگ قهرمانان آسیا هم حذف شوند. تا اینکه کم کم تیم جدید سر و شکل بهتری به خود گرفت و خود را در جدول بالا کشید اما در نهایت هم شفر عاقبت خوشی در استقلال نداشت و زودتر از موعد مقرر تهران را ترک کرد.

تفاوت استراماچونی با شفر
داستان استقلال امسال اما در این مقوله متفاوت است. البته شباهت بارز امسال با پارسال، باز هم جدایی پر تعداد ستاره های تیم است. از جوانانی مثل نورافکن و صیادمنش و محسن کریمی گرفته تا ملی پوشانی مثل پژمان منتظری و احتمالا روزبه چشمی،با تجربه هایی مثل خسرو حیدری و سید مهدی رحمتی و البته بهترین هافبک لیگ فصل قبل آیاندا پاتوسی. همه این ها به انضمام تعداد قابل توجهی از بازیکنان دیگر، برای فصل پیش رو پیراهن آبی را بر تن نخواهند کرد و این بزرگترین چالش استراماچونی در اولین فصل حضورش در تهران است زیرا باید تیمی جدید با بهره گیری از بازیکنان جوان و کم تجربه بسازد و بازهم خبری از حفظ اسکلت و استخوان بندی تیم فصل قبل نیست. با این حال استراماچونی نه تنها شروع به غر زدن و گله از شرایط نکرده،بلکه بدون هیاهوی رسانه ای و در آرامش دارد کار تیمش را پیش می برد. او نه تنها اسمی از ستاره های جدا شده استقلال به زبان نمی آورد بلکه تا می تواند به جوانان تیمش انگیزه می دهد و آن ها را برای حضوری پر قدرت در رقابت های لیگ آماده می کند.

به گزارش اقتصاد آنلاین، صحبت های اخیر استرا در مورد وضعیت آمادگی تیمش و جوانانی که در اختیار دارد به خوبی مبنای سرمربی سابق اینترمیلان را در استقلال مشخص می کند: "می‌خواهم صراحتا به شما اعلام کنم که من روی این تیم و جوان‌هایش خیلی حساب کرده‌ام و عمیقا به موفقیت استقلال امیدوارم. به‌زودی شما استقلال را خواهید دید و با من هم‌عقیده خواهید شد. بسیاری نسبت به استقلالی که اکنون شکل گرفته حس امیدوارانه‌ای ندارند، دلیل‌شان هم جدایی بسیاری از بازیکنان نامی و حضور بازیکنان کم‌نام‌ونشان و جوان است. ما قدم‌به‌قدم جلو رفتیم و از بازی‌های نسبتا آسان‌تر شروع کردیم و به بازی‌های سخت‌تر رسیدیم. بازی‌های دوستانه ای که برگزار کردیم به شناخت من از توانایی بازیکنان کمک بسیاری کرد و من کاملا راضی‌ام."

0% ...

آخرین اخبار

جزئیات تجاوزات و نقض‌های مکرر صهیونیست ها در سایه تمدید آتش‌بس میان طرفین+فیلم


گسترش شهرک‌سازی در قلقیلیه و شرایط دشوار فلسطینی‌ها + ویدیو


خطیب‌زاده: ما در حال آماده شدن برای مذاکرات مهم هستیم


هشدار سردار قاآنی به دشمن صهیونیستی درباره غزه


تحقق شروط رهبر انقلاب را پیگیری می‌کنیم


تاکید نروژ بر توقف حمایت‌های مالی و تجاری از شهرک‌نشیان صهیونیست


آخرین تحولات تجاوزات وحشیانه رژیم صهیونیستی علیه لبنان + فیلم


توافق ایران و آمریکا؛ دستپاچگی رژیم صهیونیستی و رسوایی برخی معترضان!


شیخ نعیم قاسم: دشمن نتوانست باورها، ثبات‌قدم و ایستادگی ما را درهم بشکند


گفتگوی تلفنی وزرای امور خارجه جمهوری اسلامی ایران و پاکستان


پربیننده ترین خبرها

ادعای ویتکاف: بازرسان آژانس بین‌المللی انرژی اتمی راهی ایران خواهند شد


عراقچی خطاب به رهبر انقلاب: شکی نیست که رهنمودهای شما پشتوانه محکمی برای حفظ عزت ملی، دفاع از حقوق مردم و حرکت در مسیر دستیابی به اهداف انقلاب است.


ترامپ به اکسیوس: من برای جلوگیری از تبدیل جنگ به رکود اقتصادی جهانی، با ایران مذاکره کردم.


نبیه بری: درصورت پایبندی اسرائیل، پایبندی حزب الله به آتش‌بس را تضمین می‌کنیم


قطر در جام جهانی ۲۰۲۶ با نتیجه سنگین ۶ بر صفر مغلوب کانادا شد.


کاخ سفید: سفر ونس به سوئیس لغو شد/مشتاق آغاز گفت وگوهای فنی هستیم


سخنگوی کاخ سفید: معاون رئیس جمهور امشب به سوئیس نخواهد رفت زیرا برنامه‌های لجستیکی برای مذاکرات آینده هنوز نهایی نشده است.


تخطی طرف آمریکایی اقدام متقابل تعیین‌شده به‌همراه دارد


درپی نبرد سنگین در جنوب لبنان؛ حزب‌الله: حماسه‌ کربلایی رقم خواهیم زد


اذعان صهیونیست ها به ناکامی ارتش اشغالگر در ارتفاعات نبطیه


درخواست بودجه 80 میلیارد دلاری پنتاگون از کنگره