معاون سید حسن‌ نصرالله: دشمن فقط زبان قدرت را می‌فهمد

سه شنبه 8 مرداد 1398
21:41
معاون سید حسن‌ نصرالله: دشمن فقط زبان قدرت را می‌فهمد معاون دبیر کل حزب‌الله لبنان، بر ضرورت تداوم راه مقاومت و تقویت آن برای مقابله با طرح‌های آمریکایی و صهیونیستی در این کشور و منطقه غرب‌آسیا تأکید کرد.

العالم - لبنان

شیخ «نعیم قاسم»، معاون دبیر کل حزب‌الله لبنان قدرت محور مقاومت را بازدارنده خواند و گفت که دشمن تنها زبان قدرت را می‌فهمد.

به گزارش وبگاه النشره، شیخ نعیم به هنگام سخنرانی امروز خود به مناسبت جشن فارغ‌التحصیلی «مدارس المصطفی(ص)» گفت که لبنان امروز به این نیاز دارد که مقاومت قوی شده و تداوم یابد.

او افزود: «هرگاه مقاومت قوی‌تر شود، جنگ‌ بیشتر دور می‌شود؛ چرا که دشمن تنها زبان قدرت را می‌فهمد و این همان توازن بازدارنده است که به لطف قدرت مقاومت [اسلامی] و حضور آن در میدان، ۱۳ سال است که محقق شده است».

شیخ نعیم قاسم به جنگ ۲۰۰۰، آزادسازی جنوب لبنان طی این جنگ و آغاز بازسازی جنوب این کشور اشاره کرد و گفت که با پیروزی حزب‌الله در جنگ ۳۳ روزه (۲۰۰۶)، لبنان در برابر «تبعیت از بیگانگان» مقاوم‌سازی شد.

معاون سید حسن نصرالله گفت: «این مقاومت قوی، از لبنان در برابر خطر اسرائیل و توطئه‌های آمریکا در لبنان و منطقه [غرب‌آسیا] حمایت کرد».

او به بهانه‌های برخی از احزاب و گروه‌ها به سلاح حزب‌الله نیز اشاره کرد و گفت که اشکال‌تراشی این چنینی کار رژیم صهیونیستی و آمریکا است و با ارتش، مردم و مقاومت قوی است که لبنان قوی می‌شوند.

شیخ قاسم همچنین به مشکل جمع آوری و از بین‌بردن زباله‌ها در لبنان اشاره کرد و خواستار اتحاد شهرک‌های ضاحیه با سایر شهرک‌ها جهت رفع این مشکل شد.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

زلزله عظیم ۷.۶ ریشتری اندونزی را لرزاند


تنگه هرمز ایرانی است و با فرمان ایران باز و بسته خواهد شد


عراقچی: تصمیمی برای ازسرگیری مذاکرات با آمریکا گرفته نشده است


یحیی سریع: محل تجمع و تسلیحات نیروهای وابسته به عربستان را هدف قرار دادیم


پزشکیان: دختران وزنه‌بردار ایران یک «اولین» ارزشمند را به نام خود ثبت کردند


سفیر ایران در آلمان: جهان با افزایش زرادخانه‌ها امن‌تر نمی‌شود


فرانسه تجاوز شهرک‌نشینان صهیونیستی به خانه های فلسطینیان را محکوم کرد


گزارش العالم از بازگشت زندگی به آخرین نقطه آزاد شده در لبنان + فیلم


قالیباف: حکم، حکم ولایت و رهبری است


بحران در اردوگاه نتانیاهو؛ شکاف‌های حزبی در لیکود عمیق‌تر شد