بعیدی نژاد: نفتکش گریس -۱ هر چه سریع تر رفع توقیف شود

چهارشنبه 9 مرداد 1398
00:17
بعیدی نژاد: نفتکش گریس -۱ هر چه سریع تر رفع توقیف شود سفیر ایران در لندن بر رفع توقیف نفتکش گریس -۱ تاکید کرد و گفت: کشتی انگلیسی در تنگه هرمز مرتکب تخلفات قانونی شده و دادگاه در حال بررسی است.

العالم-ایران

حمید بعیدی نژاد سفیر ایران در لندن سه شنبه در مصاحبه با اسکای نیوز عنوان کرد:« اقدام انگلیس در توقیف کشتی حامل نفت ایران خلاف حقوق بین الملل بوده و کشتی باید سریعا آزاد شود.»

وی افزود: «کشتی انگلیسی در تنگه هرمز مرتکب تخلفات قانونی شده و دادگاه در حال بررسی است.»

بعیدی نژاد همچنین تاکید کرد: «حل دو موضوع از هم جداست ولی آزادی سریع کشتی ایرانی به حل مشکل دیگری کمک می کند.»

«حمید بعیدی‌نژاد» سفیر جمهوری اسلامی ایران در لندن پیش از این در صفحه توئیترش مبادله نفتکش‌های توقیف شده بین ایران و انگلیس که برخی از رسانه‌های انگلیسی پیشنهاد آن را مطرح کردند، غیرممکن خواند و در این باره نوشت: «مبادله یا تهاتر این نفتکش‌ها غیرممکن است. انگلیس غیرقانونی کشتی حامل نفت ایران را توقیف کرده، در حالی که کشتی انگلیسی به دلیل نقض برخی مقررات کلیدی امنیتی و حفاظتی در تنگه هرمز توقیف شده است.»

شامگاه جمعه ۲۸ تیر روابط عمومی نیروی دریایی سپاه پاسداران در اطلاعیه‌ای اعلام کرد، نفتکش انگلیسی «استنا ایمپرو» هنگام عبور از تنگه هرمز به علت رعایت نکردن قوانین و مقررات بین المللی دریایی بنا به درخواست سازمان بنادر و دریانوردی استان هرمزگان، توسط یگان شناوری منطقه یکم نیروی دریایی سپاه توقیف شد.

از سوی دیگر، دولت محلی جبل طارق تحت حاکمیت انگلیس روز 13 تیر، یک فروند نفتکش حامل نفت ایران به نام «گریس 1» را با این ادعا که این نفتکش حامل نفت برای سوریه که تحت تحریم‌های اتحادیه اروپا قرار دارد، بوده، توقیف کرد.

0% ...

آخرین اخبار

همکاری گوگل با پنتاگون برای اهداف جنگی


واکنش تهران به اتهام‌زنی واهی مقامات بحرین علیه ایران


گفت‌وگوی تلفنی پوتین و ترامپ درباره ایران و خلیج فارس


انتقاد تند ایران از کشورهایی که موجودیت پیمان ان‌پی‌تی را با خطر مواجه کرده‌اند


روایت قالیباف از ۶ شکست دشمن


پزشکیان: ایران، ایران امام رضا است


وزیر نفت: دشمن از محاصره دریایی ایران نتیجه‌ای نخواهد گرفت


جدال در کنگره آمریکا بر سر جنگ ایران؛ تناقض گویی هگست


رایزنی تلفنی عراقچی با همتایان هندی و لهستانی درباره تحولات منطقه‌ و آتش بس


گاردین از صف‌های طولانی آمریکایی‌ها برای لغو تابعیت آمریکا خبر داد