ارتش سوریه 3 منطقه دیگر در شمال غرب حماه سوریه را آزاد کرد

پنج‌شنبه 10 مرداد 1398
17:23
ارتش سوریه 3 منطقه دیگر در شمال غرب حماه سوریه را آزاد کرد ارتش سوریه امروز پنجشنبه موفق شد کنترل روستای «حصرایا»، منطقه «الخلیفات» و ارتفاعات «السیرتیل» واقع در شمال غرب استان حماه را به دست گیرد.

العالم - سوریه

منابع خبری روز پنج‌شنبه از تداوم عملیات ارتش سوریه در شمال غرب استان حماه خبر دادند.

گروه اطلاع‌رسانی «الاعلام الحربی» گزارش داد که نیروهای سوری موفق شدند کنترل روستای «حصرایا» و منطقه «الخلیفات» را به دست گیرند.

به گزارش این گروه، ارتش سوریه همچنین پس از این مناطق، موفق شد، ارتفاعات «السیرتیل» را نیز از تروریست‌های جبهه النصره پس بگیرد.

در پی این عملیات، شماری از عناصر گروه تروریستی «جبهه النصره» کشته یا زخمی شدند.

این در حالی است که ارتش سوریه روز گذشته موفق شد کنترل منطقه «وادی حسمین» و روستاهای «ابو رعیده» و «ابو رعیده غربی» را به دست گیرد.

در جریان عملیات روز گذشته نیروهای سوری، مناطق «العزیزیه» و «الری» نیز آزاد شد.

ارتش سوریه از 16 اردیبهشت گذشته عملیات آزادسازی مناطق تحت اشغال تروریست‌ها در شمال غرب این کشور را آغاز کرد و موفق شد مناطق زیادی را آزاد کند.

نیروهای سوری در جریان عملیات روز گذشته خود موفق شدند خط مقدم دفاعی النصره در شهر «کفرزیتا» در شمال حماه را در هم بشکنند.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

رئیس جمهور پزشکیان: دشمنان ملت ایران دقیقاً از انسجام ملی واهمه دارند


اعتراض عراقچی به دستگیری اتباع ایرانی در کویت


هفتمین شکست سنا برای محدود کردن اختیارات جنگی ترامپ


️افشاگری سناتور آمریکایی: پنتاگون ۳۹ هواپیما در جنگ علیه ایران از دست داد


وزیر خارجه عربستان: امنیت تنگه هرمز اساس ثبات اقتصاد جهانی است


بازداشت ۳۲۴ مظنون به عضویت داعش در ترکیه


سی‌ان‌ان: نارضایتی مردم آمریکا از ترامپ به ۷۰ درصد رسید


بحران در کابینه نتانیاهو با اعتراض حریدی‌ها


عراقچی به منظور شرکت در اجلاس بریکس عازم هند شد


تل آویو:هیچ راهی برای محافظت کامل دربرابر پهپادهای حزب‌الله نداریم