مجروح شدن 4 فلسطینی در جریان 69مین راهپیمایی بازگشت

جمعه 11 مرداد 1398
20:45
مجروح شدن 4 فلسطینی در جریان 69مین راهپیمایی بازگشت چهار شهروند فلسطینی در جریان شصت و نهمین جمعه راهپیمایی بازگشت و شکستن محاصره غزه براثر شلیک ارتش صهیونیستی در مرز غزه مجروح شدند.

العالم – فلسطین

وزارت بهداشت غزه گزارش داد که 3 نفر از این اشخاص به ضرب گلوله جنگی و پلاستیکی در شرق اردوگاه جبالیا و یک نفر در خان‌یونس مجروح شد.

امروز هزاران فلسطینی برای شرکت در شصت و نهمین جمعه راهپیمایی بازگشت تحت عنوان "جمعه همبستگی با اهالی وادی الحمص" جهت اعلام مخالفت با پاکسازی نژادی فلسطینان توسط رژیم صهیونیستی، اخراج فلسطینیان قدس و حذف هویت اسلامی عربی آنان، در مرز شرق غزه تجمع کردند.

این راهپیمایی به دعوت هیات عالی راهپیمایی بازگشت و شکستن محاصره غزه برگزار شد.

در این میان صدها سرباز صهیونیست همراه با خودروهای نظامی در مقابل اردوگاه العوده مکان برگزاری این تجمع، مستقر شدند.

این راهپیمایی یک روز پس از شهادت یک جوان فلسطینی حین درگیری با سربازان ارتش صهیونیستی که به زخمی شدن 3 تن از این سربازان انجامید، برگزار شد.

0% ...

آخرین اخبار

وزیر خارجه ایتالیا به ترامپ: جنگ علیه ایران جنگ ما نیست


حماس: گسترش «خط زرد» در غرب غزه نقض آتش بس است


بقائی: فرجام دشمن، شکست و تنهایی است


نبی: اینفانتینو به قول‌هایی که به ایران داده عمل کند/ آمریکا پروتکل‌ فیفا را رعایت نمی‌کند


انتقاد تند و صریح اسطوره مصری فوتبال از دادن میزبانی جام جهانی به آمریکا


بستن باب المندب، اهرمی جدید برای مقابله با تشدید تنش


پزشکیان: ملت ایران با همه سختی‌ها از استقلال و تمامیت ارضی دفاع می‌کند


گفت‌وگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و فرانسه


امضای نقشه راه سه‌ساله همکاری گردشگری ایران و روسیه


چین یک شهروند آمریکایی را به ظن جاسوسی بازداشت کرد