ظریف: افتخار می‌کنم که به خاطر مردم ایران تحریم شدم

جمعه 11 مرداد 1398
23:59
ظریف: افتخار می‌کنم که به خاطر مردم ایران تحریم شدم وزیر امور خارجه ایران با تاکید بر این که مردم ایران مستحق بهترین‌ها هستند گفت: افتخارم این است که به خاطر این مردم و دفاع از حق آنها تحریم می‌شوم.

العالم-ایران

محمد جواد ظریف جمعه شب در مراسم حمایت از سیل زدگان لرستان که در تالار ایوان شمس برگزار شد، افزود: امروز در این مراسم همراهی و همدلی با سیل زدگان مظلوم کشور که حتی نتوانستند از کمک‌های ایرانیان خارج کشور که برای آنها جمع آوری شده بود بهره مند شوند. من همراه همسرم امشب آمده ام که ذره کوچکی از دریای محبت ، مهر و همدلی شما با هم هموطنان عزیزمان باشم .

وی ادامه داد: حتما هر چه داریم از مردم کشورمان داریم. هر افتخاری آفرینی، مقاومتی، پیشرفتی و هر حضور فعال در همه صحنه‌ها از مردم بوده است.

ظریف گفت: ما بودیم که در برابر این مردم کم آورده ایم و نتوانستیم آن طور که شایسته این مردم است، آنطور که این مردم به واقع مستحق آن هستند به آنها خدمت کنیم و از آنها در برابر این همه لطف سپاسگزاری کنیم که البته این ضعف ماست.

وزیر امورخارجه کشورمان یادآور شد: نه اینکه تلاش نکردیم، تلاش کردیم، حتما شبها نخوابیدیم ، اما آنچه که این مردم کردند در برابر آنچه که ما می کنیم یک دریا در برابر یک قطره ناچیز است. این مردم بودند که کشور را نگه داشتن و فشارها را تحمل کردند. این مردم بودند که پشت ما ایستادن که بتوانیم مذاکره کنیم.

ظریف ادامه داد: البته گروهی هم ما را حمایت نکردند که آن هم یک واقعیت است، آن را هم باید بپذیریم ، اگر بپذیریم که بتوانیم در برابر همه ناملایمات باهم باشیم باید بپذیریم گروهی هم ممکن است نظر ما را نداشته باشند، اینها را باید با هم بپذیریم. باید قبول کنیم که این شعار نیست که باید اجازه دهیم برای آزاد بودن مخالف حتی خودمان را فدا کنیم که این واقعیت و نیاز کشور ما است.

وی افزود:ما در جایگاهی نیستیم که به این مردم فخر بفروشیم، در جایگاهی نیستیم که برای این مردم تکلیف تعیین کنیم این مردم هستند که برای ما تکلیف تعیین می‌کنند و برای همین افتخار است که به خاطر این مردم و دفاع از حق آنها تحریم می‌شوم. گرچه هنوز هم در برابر این مردم احساس حقارت و دین می کنم.

وزیر امورخارجه ایران با بیان اینکه مردم ما مردم خوب و بزرگی هستند گفت: مردم ما شایسته بهترین ها هستند وظیفه ما این است که پشت این مردم و مقاومت آنها پنهان نشویم، اگر قرار است ما پشت مقاومت مردم پنهان شویم پس ما چه کاره ایم؟ پس برای چه به ما حقوق می دهند.

ظریف افزود: ما طلبکار مردم نیستیم، ما وامدار مردم هستیم. امروز همه ما اینجا جمع شدیم قسمتی از این وام مان را به گروهی از این مردم که به خاطر سیل به مخاطره افتادند ادعا کنیم. سیلی که همه ما از آن بهره مند شدیم چرا که منابع آبی ما به وضع خطرناکی رسیده بود اگر رحمت و نعمت الهی نبود امروز همه ما با کم آبی مواجه می شدیم اما گروهی از هموطنان ما در این نعمت که برای کشور آمد نقمت کشیدن، خانه ها و عزیزانشان را از دست دادند ، لذا ما وامدار آنها هستیم.

وی ادامه داد: اینکه امروز اینجا شما جمع شدید نشانه این همبستگی است، همین همبستگی که این کشور را حتماً حفظ خواهد کرد. همین همبستگی که هر چه بشود هر فشاری وارد بشود این کشور پیشرفت خواهد کرد. مردم هستند که باعث پیشرفت کشور می شوند.

ظریف در پایان گفت: از برادر خودم پیروز حناچی شهردار تهران و مجموعه شهرداری و هنرمندانی که برنامه اجرا کردن و همه با این هدف آمدیم اینجا که به مردم خدمت کنیم سپاسگذاری می کنم.

شهردار تهران نیز گفت: من از دکتر ظریف و همکارانشان از طرف خود و به نمایندگی از مردم تشکر می کنم که باعث افتخار ما هستند چرا که با زبان تدبیر و تاثیرگذار با دنیا صحبت کنند و به همین خاطر حضور ما را در نیویورک تحمل نکردند. مطمئن هستم که تاثیر زبان وزیر امورخارجه کشورمان در این زمینه بسیار موثر بوده و قدرت تحمل را به حداقل رسانده است.

در مراسم حمایت از سیل زدگان لرستان با حضور حناچی شهردار تهران از ظریف وزیر امورخارجه تقدیر شد.

0% ...

آخرین اخبار

ایران از بلژیک امتیاز گرفت


هشدار سردار قاآنی به اشغالگران صهیونیست: با لگد از جنوب لبنان بیرون رانده خواهید شد


وقوع انفجار در دوحه


وزارت کشور قطر اعلام کرد انفجار داخلی در کارخانه‌ منطقه صنعتی راس لفان، در پی یک حادثه فنی رخ داده است.


تیم ملی ایران در دومین دیدار از جام جهانی ۲۰۲۶ مقابل تیم ملی بلژیک به تساوی بدون گل رسید.


نخستین شب مراسم عزاداری محرم در جوار محل عروج ملکوتی قائد شهید انقلاب


ترکیب تیم ملی فوتبال ایران مقابل بلژیک


آنچه اسرائیلی‌ها نمی‌نویسند اما بین خودشان درباره‌اش صحبت می‌کنند


اصرار نتانیاهو بر ادامه اشغال جنوب لبنان


حزب‌الله: مذاکرات مستقیم با دشمن اسرائیلی، تضعیف حاکمیت لبنان است