کرزی: انزجار مردم افغانستان از اظهارت «ترامپ» را در سازمان ملل منعکس کنید

يکشنبه 13 مرداد 1398
15:43
کرزی: انزجار مردم افغانستان از اظهارت «ترامپ» را در سازمان ملل منعکس کنید
حامد کرزی در دیدار با نماینده ویژه دبیرکل سازمان ملل در افغانستان از وی خواست واکنش و انزجار مردم افغانستان نسبت به گفته‌های اخیر ترامپ را در سازمان ملل مطرح کند.

العالم - آسیا

حامد کرزی در دیدار با «تادامیچی یاماموتو»، نماینده ویژه دبیرکل سازمان ملل در افغانستان انزجار و اعتراض خود نسبت به اظهارات مکرر دونالد ترامپ، در مورد نحوه پیروزی فوری در افغانستان را ابراز داشت.

کرزی، از نماینده ویژه دبیرکل سازمان ملل در افغانستان خواست نگاه مردم افغانستان نسبت به گفته‌های اخیر دونالد ترامپ، را در سازمان ملل مطرح کند.

گفتنی است در این دیدار دو طرف در مورد روند صلح افغانستان، پیشرفت‌ها در این عرصه و افغانستانی کردن این روند به منظور تأمین صلح پایدار در افغانستان گفت‌وگو کردند.

دونالد ترامپ، 2 روز قبل در اظهاراتی جنجالی با بیان اینکه در حال مذاکره با طالبان هستیم، گفت: آمریکا می‌تواند جنگ در افغانستان را کمتر از یک هفته پیروز شود، اما این موضوع باعث کشته شدن میلیون‌ها انسان بی‌گناه خواهد شد.

وی پیشتر اظهارات مشابهی را در دیدار با عمران خان مطرح کرده بود. ترامپ در دیدار با نخست وزیر پاکستان مدعی شده بود که آمریکا به راحتی و طی یک هفته قادر است در افغانستان پیروز شود ‌اما این موضوع باعث کشته شدن 10 میلیون انسان خواهد شد.

این اظهارات ترامپ با موجی از انزجار و واکنش از سوی مقامات ارشد افغانستان و مردم این کشور مواجه شد و دفتر ریاست جمهوری افغانستان خواهان توضیح در این رابطه شد. مردم افغانستان نیز در فضای مجازی واکنش گسترده‌ای به این اظهارات توهین‌آمیز داشتند.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

حمایت قاطع سازمان همکاری شانگهای از ایران در برابر تجاوز آمریکایی-صهیونیستی


پوتین: مدل توسعه‌ غرب برای چپاول جهان بود


استارمر بار دیگر به شوک اقتصادی جنگ علیه ایران اعتراف کرد


زینب دشتی، مجری تلویزیون کویت، به سه سال زندان محکوم شد+فیلم


تداوم رویکرد فشار حداکثری؛ تحریم های جدید نفتی آمریکا علیه ایران


وزیر دفاع پیشین آمریکا: جنگ علیه ایران به ویتنامی برای ترامپ تبدیل شده است


دیدار وزیر کشور ایران و وزیر داخلی فدراسیون روسیه؛ انتقاد از استاندارهای دوگانه غرب


ورود دو وزیر تندروی اسرائیلی به ایرلند ممنوع شد


مخالفت قاطع لبنانی‌ها با بیانیه سه جانبه: درخواست‌ها برای توقف مذاکرات وپایبندی به مقاومت


یک کشته و ۳ زخمی بر اثر تیراندازی در مراسم فارغ التحصیلی در آمریکا