فیفا دوباره عراق را تعلیق کرد!/بازی با ایران در زمین بی طرف

چهارشنبه 16 مرداد 1398
14:45
فیفا دوباره عراق را تعلیق کرد!/بازی با ایران در زمین بی طرف فدراسیون جهانی فوتبال(فیفا) دوباره ورزشگاه های عراق را به خاطر نداشتن امنیت تعلیق کرد.

العالم _ عراق

علی نوری، سردبیر نشریه فوتبال عراق خبر داد که فدراسیون جهانی فوتبال(فیفا) به ارسال نامه ای به فدراسیون فوتبال عراق اعلام کرد که امنیت ورزشگاه های این کشور بعد از رفع تعلیق بهتر نشده بلکه بدتر شده است. به همین خاطر فدراسیون جهانی تصمیم گرفته بازی های انتخابی جام جهانی 2022 قطر در خاک این کشور برگزار نشود.

بدترین ترتیب عراق موظف است بزودی کشوری بی طرف را به عنوان میزبانش در مسابقات انتخابی جام جهانی 2022 قطر و جام ملت های آسیا 2023 چین انتخاب کند.

این نامه فیفا درحالی است که فدراسیون عراق پیش از این بصره را برای میزبانی انتخاب کرده بود و بعد از یک هفته تصمیمش را تغییر داد و اربیل را به عنوان میزبان انتخاب کرد. با ارسال این نامه مشخص شد که فیفا اصلا میزبانی عراق را قبول ندارد و باید بازی ها در زمین بی طرف صورت بگیرد.

تیم ملی کشورمان در گروه سوم انتخابی جام جهانی 2022 قطر و جام ملت های آسیا 2023 چین با تیم های عراق، بحرین، کامبوج و هنگ کنگ رقیب است.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

حضرتی: خلیج فارس سند تاریخی هویت ایرانی است


عراقچی خطاب به ترامپ: نام این تنگه «هرمز» است نه هیچ نام دیگری


قالیباف: ساحل‌نشینان خلیج فارس، پاسبانان تاریخی مرزهای جنوبی سرزمین‌مان هستند


پزشکیان: ناامنی در خلیج فارس نتیجه تجاوزگری آمریکا و اسرائیل است


سردار موسوی: عاقبت پایگاه‌هایتان را دیدیم؛ ناوهای‌تان را هم خواهیم دید


سپاه: مقتدرانه از حقوق ملت ایران در خلیج فارس دفاع می‌کنیم


ظفرقندی: پوشش بیمه‌ای افزایش قیمت دارو باید تقویت شود


رهبر معظم انقلاب: ایران بساط سوءاستفاده‌های دشمن از تنگه هرمز را برخواهد چید


پاکستان: کانال‌های دیپلماتیک با ایران و آمریکا همچنان باز هستند


تامین ورق‌های فولادی خودروسازان تا پایان سال