کشف جسد یک نظامی اسرائیلی در جنوب کرانه باختری

پنج‌شنبه 17 مرداد 1398
09:50
کشف جسد یک نظامی اسرائیلی در جنوب کرانه باختری سخنگوی ارتش رژیم صهیونیستی از کشف جسد یک نظامی این رژیم در جنوب کرانه باختری خبر داد و گفت، آثار ضربات چاقو بر جسد او مشهود است.

العالم- فلسطین اشغالی

سخنگوی ارتش رژیم صهیونیستی، امروز پنجشنبه از کشف جسد یک نظامی این رژیم در جنوب کرانه باختری خبر داد و گفت، یگان‌هایی از ارتش و سرویس امنیت عمومی (شاباک) در حال تحقیقات در این خصوص هستند.

به گزارش وبسایت شبکه «آی.24» پلیس اسرائیل از صبح امروز که جسد در منطقه «گوش عتصیون» در اطراف شهر الخلیل در کرانه باختری پیدا شده، در حال پیگیری و تحقیقات است.

به گفته سخنگوی نظامی رژیم صهیونیستی، آثار ضربات چاقو بر جسد کاملا مشهود است. هویت فرد نظامی شناسایی و به خانواده او اطلاع داده شده و تحقیقات در محل حادثه در جریان است.

آی.24 نوشت، اطلاعات به دست آمده نشان می‌دهد که «سرباز کشته شده» ساعت 19:30 اطلاع داده که در مسیر شهر قدس به مرکز دینی‌ای است که در شهرک بنیامین، در آنجا تدریس می‌کند. ساعت 23:50 همکارانش خبر داده‌اند که او ناپدید شده است و در ساعت 20:00 هم گوشی همراه او در محدود شهرک «نافیه دانییل» نزدیک به شهر الخیل پیدا شده و در ساعت 03:13 بامداد امروز نیز جسدش پیدا شده است.

هنوز اطلاعات بیشتری در این خصوص منتشر نشده است.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

کاریکاتور |مقاومت مقابل ذلت


۹۳ هزار تُن پسته روانه بازارهای جهانی شد


دیدار و گفت‌وگو قالیباف با سلطان عمان


بقائی: برنامه‌ای برای بازرسی آژانس از تاسیسات هسته‌ای آسیب دیده نداریم


ایجاد مسیر‌های پروازی جدید با کشور عراق


ایران و کنیا؛ فصل تازه همکاری‌های اقتصادی


ویدئوگرافی |محرومیت ۲۵ تیم فوتبال و ۲۵۶ بازیکن از هر تورنمنت جهانی؛ سکوت فیفا در قبال جنایت‌های ورزشی در غزه


پزشکیان عازم اسلام‌آباد شد


اولویت دولت، حقوق ملت ایران و تقویت صلح منطقه‌ای


پزشکیان: اثربخشی مذاکرات به تعهد کامل نسبت به تعهدات مورد توافق و اجرای دقیق آنها بستگی دارد