افشای محتوای نامه زیبای کیم به ترامپ!

شنبه 19 مرداد 1398
13:09
افشای محتوای نامه زیبای کیم به ترامپ! رهبر کره شمالی اخیرا طی یک نامه که ترامپ آن را «نامه زیبا» خوانده است، نارضایتی شدید خود را از برگزاری رزمایش‌های نظامی واشنگتن و سئول در شبه جزیره کره اعلام کرده است.

العالم - آمریکا

دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا روز جمعه اعلام کرد که یک نامه دیگر از «کیم جونگ اون» رهبر کره شمالی دریافت کرده است.

ترامپ که در جمع خبرنگاران کاخ سفید صحبت می‌کرد با «زیبا» خواندن این نامه گفت: رهبر کره شمالی در این نامه نارضایتی خود را از رزمایش دریایی مشترک آمریکا و کره جنوبی اعلام کرده است. این رزمایش علی‌رغم هشدارهای کره شمالی از چند روز پیش شروع شده و همچنان ادامه دارد.

براساس گزارش خبرگزاری کیودو، در این نامه سه صفحه‌ای که روز پنجشنبه ارسال شده است کیم گفته است، تمایلی به انجام آزمایش‌های موشکی که اخیرا پیونگ یانگ انجام داده، ندارد اما آن را در مقابل رزمایش‌های مشترک واشنگتن و سئول منصفانه می‌داند.

ترامپ در ادامه به خبرنگاران گفت: من هم از آزمایش‌ها ناراضی هستم و هم از رزمایش‌ها!

این درحالیست که یکی از شروط توافق کیم و ترامپ در دیدار ژوئن 2018 در سنگاپور توقف رزمایش‌های آمریکا و متحدانش در شبه جزیره کره بود.

رئیس جمهور آمریکال همچنین از احتمال یک دیدار دیگر با رهبر کره شمالی خبر داد. کیم و ترامپ تا حالا سه بار با یکدیگر دیدار کرده‌اند اما هیچ کاری از پیش نبرده‌اند و توافقات شفاهی دو طرف بعد از چند هفته به دست فراموشی سپرده شده یا با موانع زیاد برخورد کرده است. به عنوان مثال در دیدار سوم رهبران دو کشور در ماه ژوئن 2019 در مرز دو کره، دو طرف توافق کردند که مذاکرات مربوط به خلع سلاح فورا آغاز شود اما تا کنون که دو ماه گذشته، هنوز آغاز نشده است.

ترامپ همچنین گفت که این نامه به صورت دستی برای وی ارسال شده است اما نگفت که چه کسی آن را آورده است.

با وجود اینکه رهبر کره شمالی صراحتا مخالفت خود را با برگزاری رزمایش فعلی آمریکا و کره جنوبی اعلام کرده است، ترامپ در نهایت از برگزاری این رزمایش حمایت کرد و گفت که این همان چیزی است که باید اتفاق می‌افتاد تا توانایی کره جنوبی برای در اختیار گرفتن کنترل عملیات‌ها از آمریکا افزایش یابد.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

عراقچی در تماس با وزیرخارجه اوکراین: باید خسارات به‌ منافع ما جبران شود


ایران خواستار نقش فعال‌تر سازمان ملل در بازسازی و ارزیابی خسارات جنگ شد


تنش آفرینی گسترده رژیم صهیونیستی در کرانه باختری


بررسی حوادث تنگه هرمز بر مبنای ظاهر رویداد‌ها نباشد


طنین پیام دختربچه فلسطینی در قلب مادرید


یمنی‌ها یک نفتکش عربستان را هدف قرار دادند


گفت‌وگوی تلفنی وزرای امور خارجه جمهوری اسلامی ایران و اوکراین


رایزنی وزرای خارجه قطر و اردن درباره ثبات و امنیت منطقه


انصارالله: آماده گسترش دامنه رویارویی هستیم


فرمانده هوافضای سپاه: سوخت پیشران قدرت موشکی، فریاد بلند آحاد ملت غیور و ولایت‌مدار ایران است


پربیننده ترین خبرها

پنتاگون در تازه ترین آمار خود مدعی شد از زمان آغاز جنگ با ایران در 28 فوریه، 18 سرباز آمریکایی کشته و 624 نفر دیگر زخمی شده‌اند.


منابع خبری آمریکا از تیراندازی در مرکز شهر سیاتل ایالت واشنگتن و زخمی شدن چند نفر بر اساس گزارش‌های اولیه خبر دادند.


سناتور دموکرات: مقام‌های دولت ترامپ درباره جنگ علیه ایران سرگردان هستند


اعتراف پنتاگون به تلفات نظامیان خود؛ ۱۸ نظامی کشته و ۶۲۴ نفر دیگر زخمی شده‌اند


بقائی:آمریکا بستر مناسب برای گفت‌وگو را از بین برد/تبادل پیام از طریق میانجی‌ها ادامه دارد


واکنش معاون وزیر خارجه به فاسد خواندن دیوان بین المللی کیفری از سوی آمریکا


کارشناس علوم سیاسی: آمریکا از فرسایش توان نظامی خود و قدرت پاسخ ایران هراس دارد + ویدئو


حملات توپخانه ای جدید رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان


مقام آگاه: با ۶ کشتی عبوری از مسیر ناایمن در تنگه هرمز برخورد شد


عربستان با محاصره یمن، جان ۱۲۰ هزار بیمار سرطانی را به خطر انداخته است+فیلم


یورش نظامیان صهیونیست به قدس و کرانه باختری+ فیلم