ظریف: دنیا مدیون مقاومت اسلامی لبنان است

سه شنبه 22 مرداد 1398
18:51
ظریف: دنیا مدیون مقاومت اسلامی لبنان است
وزیر امور خارجه ایران با تاکید بر اینکه حزب الله لبنان امکان شکست رژیم صهیونیستی را به دنیا ثابت کرد، افزود: دنیا مدیون مقاومت لبنان دربرابر تروریسم تکفیری و استکبار رژیم صهیونیستی است.

العالم - ایران/ سیاسی

محمد جواد ظریف وزیر امور خارجه کشورمان به مناسبت سیزدهمین سالروز پیروزی مقاومت اسلامی لبنان در جنگ 33 روزه برابر رژیم اشغالگر صهیونیستی در گفت‌وگو با وبگاه خبری «العهد» لبنان این روز را به مردم، رهبری و حزب الله لبنان تبریک گفت.

ظریف در گفت‌وگو با خبرنگار العهد در تهران تاکید کرد: ملت لبنان و مقاومت اسلامی این حقیقت را به جهانیان ثابت کردند که شکست رژیم صهیونیستی ممکن است و این رژیم نمی‌تواند هر وقت بخواهد در منطقه جنگ به راه انداخته و خون ملت‌های منطقه را بریزد.

وزیر خارجه ایران پیروزی مقاومت در لبنان را پیروزی برای همه منطقه و حقوق بین الملل و مناسبات سالم بین المللی توصیف کرد و گفت: ملت‌های منطقه و دنیا مدیون مقاومت ملت لبنان و مقاومت اسلامی و حزب الله هستند که در برابر استکبار رژیم صهیونیستی ایستاده‌اند و همچنین به مقابله با تروریسم تکفیری داعش رفتند و علیه این خطر تروریستی تکفیری که بلایی برای دنیا بود مقاومت کردند.

نقوی حسینی: حزب الله، رژیم صهیونیستی را تحقیر کرد

به همین مناسبت وبگاه خبری العهد گفت‌وگویی هم با «سید حسین نقوی حسینی» سخنگوی کمیته امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی ایران انجام داده است.

نقوی حسینی در این گفت‌وگو تاکید کرد: هیچ کس در دنیا انتظارش را نداشت حزب الله که در دهه 1980 از یک گروه کوچک تشکیل شده بود به یک نیروی تأثیرگذار در لبنان، منطقه و محور مقاومت تبدیل شود.

نماینده مجلس شورای اسلامی ایران تاکید کرد: امروز همه در سطح بین المللی و منطقه‌ای اعتراف دارند که حزب الله یک گروه قدرتمند و تاثیرگذار است و در دل ملت‌های منطقه و مسلمانان جای دارد و تحقق اهداف ملت‌های اسلامی و مسئله فلسطین و محور مقاومت را پیگیری می‌کند.

نقوی حسینی با اشاره به نقش تاثیرگذار و مثبت حزب الله در تحولات منطقه گفت:حزب الله رژیم صهیونیستی را تحقیر کرد و آن را شکست داد، رژیمی که در دهه شصت قرن گذشته ظرف شش روز به پنج کشور اسلامی حمله کرد ؛ اما امروز مقاومت اسلامی در لبنان و فلسطین ظرف 33 روز، 22 روز، 24 ساعت و هشت ساعت رژیم صهیونیستی را متحمل شکست وحشتناکی می‌کند و کاری می‌کند که صهیونیست‌ها دستان خود را برابر قدرت مقاومت بالا بگیرند.

سخنگوی کمیته امنیت ملی مجلس شورای اسلامی ایران ضمن تاکید بر نقش سرنوشت ساز حزب الله در لبنان و در محور مقاومت گفت: ما به مقاومت اسلامی، ملت لبنان و ملت‌های منطقه و مسلمانان و همه مستضعفین دنیا سالروز پیروزی مقاومت اسلامی در جنگ 33 روزه را تبریک می‌گوییم.

نقوی حسینی در پایان همچنین از نقش مقاومت اسلامی لبنان در به شکست کشاندن تروریسم صهیونیستی-تکفیری و نقشه های تروریستی که آمریکا به منطقه آورده بود تمجید کرد.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

عبور ۲۳ فروند کشتی از تنگه هرمز با هماهنگی نیروی دریایی سپاه در شبانه روز گذشته


جنگ علیه ایران، پنتاگون را فرسوده و آمادگی ارتش آمریکا را کاهش داده است +فیلم


تاکید تهران و اسلام آباد بر تقویت مناسبات اقتصادی و حمایت از روندهای دیپلماتیک


ایران در آماده‌باش کامل؛ ترامپ در منگنه عقب‌نشینی و فشار داخلی + فیلم


گفت وگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و فرانسه در باره خاتمه جنگ


ترامپ ادعاهای خود را درباره توافق احتمالی با ایران تکرار کرد/ به زودی برای پایان دادن به درگیری به توافق خواهیم رسید/ گاف تازه ترامپ/ ترامپ عمان را هم تهدید کرد


عراقچی با وزیر امور خارجه نیوزلند گفت‌وگو کرد


رسانه‌های عبری: خلع سلاح حزب‌الله هدفی غیرواقع‌بینانه است


تلفات اسرائیل در لبنان/ تداوم بمباران شدید جنوب لبنان/ هشدار صهیونیست‌ها برای تخلیه شهر «صور»


شورای امنیت سازمان ملل حمله به نیروگاه هسته‌ای براکه امارات را محکوم کرد