درخواست ترکیه از سازمان ملل برای نقش آفرینی بیشتر در مناقشه کشمیر

يکشنبه 27 مرداد 1398
09:44
درخواست ترکیه از سازمان ملل برای نقش آفرینی بیشتر در مناقشه کشمیر وزارت خارجه ترکیه با صدور بیانیه‌ای از سازمان ملل درخواست کرد نقش فعال‌تری ردر زمینه رفع تنش در جامو و کشمیر ایفا کند.

العالم- ترکیه

ترکیه روز شنبه از سازمان ملل متحد خواست تا در چارچوب قطعنامه‌های خود نقش فعال‌تری در حل بحران جامو و کشمیر ایفا کند.

به نوشته روزنامه «دیلی صاباح»، وزارت خارجه ترکیه با صدور بیانیه‌ای از رایزنی‌ها و جلسه شورای امنیت سازمان ملل متحد در روز جمعه و در مورد تحولات اخیر در منطقه جامو و کشمیر استقبال کرد. وزارت خارجه ترکیه همچنین بر حل و فصل اختلاف موجود در این منطقه از طریق گفتوگو بین طرفین تاکید کرد.

آنطور که روزنامه دیلی صاباح گزارش کرده ، دستگاه دیپلماسی ترکیه همچنین آرامش و اجتناب از اقدامات یک جانبه که باعث افزایش تنش می‌شوند را خواستار شد.

درگیری‌ها بین هند و پاکستان بعد از آن تشدید شد که «نارندرا مودی»، نخست‌وزیر هند خود مختاری منطقه مورد مناقشه کشمیر را به بهانه‌هایی مانند ایجاد فساد و تروریسم، لغو کرد. از پنجم اوت (14 مرداد) و بعد از این که دولت هند خودمختاری جامو و کشمیر را لغو کرد، در کشمیر حکومت نظامی برقرار شده و ارتباط تلفنی از داخل این منطقه با دیگر نقاط جهان هم غیرممکن شده است.

خبرگزاری «رویترز» روز جمعه در این زمینه گزارش کرد که دولت فدرال هند در واکنش به شکایات از اقدامات دولت این کشور برای مسدود کردن شبکه‌های مخابراتی و اینترنتی در کشمیر، از رفع این محدودیت‌ها تا چند روز آینده خبر داد.

آخرین اخبار رسیده از جامو و کشمیر از تداوم درگیری‌ها بین نیروهای امنیتی و ساکنان منطقه حکایت دارد. آنطور که خبرگزاری رویترز شنبه شب به وقت تهران گزارش کرد در ادامه درگیری‌ بین نیروهای امنیتی هند و اهالی شهر «سریناگار» دستکم ۶ نفر مجروح شدند.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

هدف قرارگرفتن یک کشتی عربستان در دریای سرخ


حضور هیئت دیپلماتیک عمانی در تهران


تشدید تنش‌ها در کرانهٔ باختری و ناکامی آمریکا در برابر ایران


گزارش میدانی العالم از انسجام جبهه داخلی ایران


گفتگوی تلفنی وزرای خارجه ایران و عمان


تشییع دانش اموزان مینابی صحنه ای غم انگیز و تکان دهنده  


به ازای شهادت هر ایرانی، به درک واصل شدن یک آمریکایی


بیانیه حزب‌الله درباره کشتار جنایتکارانه رژیم صهیونیستی در روستای «تل» در جنوب نابلس


ذخایر موشکی و پهپادی ایران چندین برابر میزان مورد نیاز برای مقابله با آمریکاست+فیلم


دیدار وزرای امور خارجه جمهوری اسلامی ایران و بلاروس در حاشیه نشست وزیران امور خارجه سازمان همکاری شانگهای