عراقچی در دیدار با هیات کره شمالی: آمریکا طرف قابل اعتمادی برای گفت وگو نیست

دوشنبه 28 مرداد 1398
20:50
عراقچی در دیدار با هیات کره شمالی: آمریکا طرف قابل اعتمادی برای گفت وگو نیست معاون امور سیاسی وزیر امور خارجه تاکید کرد: آمریکا هم در خروج از برجام و هم در مذاکره با کره شمالی نشان داد که طرف قابل اعتمادی برای گفت وگو نیست.

العالم - ایران / سیاسی

«سید عباس عراقچی» روز دوشنبه در دیدار هیات مجمع عالی خلق جمهوری دموکراتیک خلق کره شمالی ضمن تبریک انتخاب مجدد کیم جونگ اون به عنوان رئیس کمیسیون دولتی جمهوری خلق کره اظهار داشت: مهمترین ابزار آمریکا علیه کشورهای مستقلی چون ایران و کره شمالی استفاده از تحریم‌های اقتصادی است ولی با این حال در طول چند دهه‌ گذشته نتوانسته است خللی در اراده دو کشور به وجود آورد.

وی خاطرنشان کرد: آمریکا هم در خروج از برجام و هم در مذاکره با کره شمالی نشان داد که طرف قابل اعتمادی برای گفت وگو نیست. دولت آمریکا در اقدامی غیر معمول در نظام بین‌الملل، دکتر ظریف وزیر امور خارجه ایران را که در سطح بین‌المللی از مقبولیت فراوانی برخوردار است مورد تحریم قرار داده و از سوی دیگر شعار مذاکره سر می‌دهد.

معاون سیاسی وزیر امور خارجه آمادگی ‌و تمایل جمهوری اسلامی ایران برای توسعه مبادلات سیاسی میان دو کشور در سطوح مختلف، بویژه فراهم نمودن سفر محمدجواد ظریف به پیونگ یانگ، در پاسخ به سفر سال گذشته همتای کره ای و همچنین سفر رئیس مجلس شورای اسلامی را اعلام کرد.

در دیدار هیات پارلمانی کره شمالی به ریاست پاک چول مین نائب رئیس مجمع خلق کره و رئیس گروه دوستی پارلمانی دو کشور با سید عباس عراقچی، توسعه و تعمیق همکاری های دو کشور در عرصه های پارلمانی، سیاسی، اقتصادی و بین المللی مورد گفت وگو و تبادل نظر قرار گرفت.

طرف کره ای در این دیدار سفر هیات گروه دوستی پارلمانی جمهوری دموکراتیک خلق کره به تهران را فرصت مغتنمی برای توسعه روابط برشمرده و از موفقیت‌های دولت و مردم ایران در مقابله با تحریم‌های آمریکا ابراز خوشحالی کرد و گفت: دو کشور همواره از روابط خوب و دوستانه‌ای در عرصه‌های مختلف برخوردار بوده و این روابط ادامه خواهد داشت.

ایرنا

0% ...

آخرین اخبار

قیمت نفت خام برنت به ۹۲.۵۰ دلار در هر بشکه رسید


درخواست شخصیت‌های ملی و سیاسی اردن برای لغو توافق‌ نظامی با آمریکا


ده‌ها شخصیت ملی، سیاسی، فرهنگی اردن در بیانیه ای مشترک خواستار خروج نیروهای خارجی از اردن شدند.


هشدار قرارگاه خاتم‌الانبیا (ص) به آمریکا درباره حمله به مراکز هسته ای ایران


وزیر خارجه چین در پاسخ به ترامپ درباره تنگه هرمز: تنگه هرمز قبل از جنگ باز بود.


60 سازمان بین المللی: 18 میلیون نفر در یمن از ناامنی غذایی رنج می برند، از جمله 2.2 میلیون کودک زیر پنج سال.


موافقت نخست وزیر انگلیس با استفاده آمریکا از خاک این کشور برای حملات تجاوزکارانه به ایران


قرارگاه خاتم الانبیاء (ص): اگر آمریکا به تاسیسات هسته‌ای ما حمله کند، همه منافع اين كشور و متحدانش، هدف هجوم قدرتمند نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران قرار خواهند گرفت.


انفجار در مقر گروه‌های تجزیه‌طلب ضد ایرانی در سلیمانیه واقع در شمال عراق


همزمان با سفر ژوزف عون به ایالات متحده، رژیم اشغالگر یک حمله را به یکی از شهرهای منطقه صور در جنوب لبنان انجام داد.