نخست وزیر اسبق سوئد با ظریف دیدار کرد

سه شنبه 29 مرداد 1398
19:48
نخست وزیر اسبق سوئد با ظریف دیدار کرد کارل بیلت نخست وزیر اسبق سوئد و از شخصیت‌های تاثیرگذار در اروپا ساعتی پیش با محمدجواد ظریف وزیر امور خارجه دیدار و گفت‌ وگو کرد.

العالم ـ ایران ـ سیاسی

محمدجواد ظریف که شب گذشته و در ادامه تور دیپلماتیک خود به هلسینکی سفر کرده است امروز (سه شنبه) و قبل از دیدار کارل بیلت با «مارگوت والستروم» با وزیر خارجه و با خانم «آن لینده» وزیر تجارت سوئد و مسئول کمیسیون مشترک دیدار و گفت و گو کرد.
موضوعات مختلف دوجانبه، منطقه ای و بین المللی از جمله برجام، ضرورت تسریع در اجرای سازوکار اینستکس، امنیت منطقه خلیج فارس، یمن و افغانستان از محورهای مطرح شده در گفت و گوهای ظریف با همتای سوئدی اش بود.
وی امروز همچنین در ضیافت نهاری والستروم همتای سوئدی خود شرکت کرد.
ظریف امروز همچنین قرار است با اریک هونل رئیس شرکت بولک مالک کشتی انگلیسی توقیف شده در ایران دیدار کند و بعد از آن هم در جمع تعدادی از تجار سوئدی حاضر خواهد شد.
به گزارش ایرنا، وزیر امور خارجه روز گذشته در فنلاند با مقامات این کشور دیدار و درباره روابط دوجانبه، مسائل بین المللی و برجام رایزنی کرد.
ظریف قرار است فردا به نروژ سفر کند.
وی شب گذشته هم اعلام کرد که روز جمعه برای دیدار با "امانوئل مکرون" رئیس جمهوری و "ژان لودریان" وزیر خارجه فرانسه، به پاریس سفر می‌کند.

0% ...

آخرین اخبار

تکذیب یک خبر؛ غریب‌آبادی: برگزاری مذاکرات فنی برای این هفته برنامه ریزی نشده بود


تأکید رئیس قوه قضاییه بر اجرای دقیق و سریع فرامین رهبر معظم انقلاب


مدیریت دولت در جنگ بسیار عاقلانه بود/ امضای تفاهمنامه با دیدگاه صاحبنظران، اصل قرآنی است


موج گرمای کم‌سابقه به افزایش مرگ ومیر در فرانسه منجر شد


ناخرسندی باکو از تصمیم تل‌آویو


وزیر خارجه عراق به دمشق رفت


رایزنی عراقچی در بغداد برای تقویت همکاری های راهبردی و هماهنگی تشییع رهبر شهید+ فیلم


برگزاری نخستین نشست کمیته مشترک هرمز با محوریت آینده مدیریت تنگه


رئیس‌جمهور: ۶ میلیارد دلار از منابع ایران آزاد می‌شود


تلاش آمریکا برای برهم زدن تفاهم با ایران؛ کشورهای خلیج فارس همچنان اسیر محاسبات گذشته اند