رئیس شورای حاکمیتی سودان سوگند یاد کرد

چهارشنبه 30 مرداد 1398
14:42
رئیس شورای حاکمیتی سودان سوگند یاد کرد
«عبدالفتاح البرهان» امروز رسما به عنوان رئیس شورای حاکمیتی سودان که وظیفه انتقال قدرت به یک دولت غیرنظامی را بر عهده دارد، سوگند یاد کرد.

العالم - آفریقا

«عبدالفتاح البرهان» رئیس شورای حاکمیتی سودان که قرار است ظرف سه سال قدرت را از شورای نظامی به یک حکومت غیرنظامی تحویل دهد، امروز رسما سوگند یاد کرد.

روز گذشته اعلام شد که اعضای شورای نظامی و معارضین توانسته‌اند در مورد ترکیب این شورای یازده نفره به توافق برسند. این توافق راه را برای برگزاری انتخابات عمومی و تشکیل یک دولت منتخب هموار می‌کند.

قرار است از این پس اداره امور در اختیار یک دولت موقت قرار گیرد. معارضین «عبدالله حمدوک» را به عنوان نخست‌وزیر و رئیس موقت دولت نامزد کرده‌اند.

سودان در ماه‌های اخیر پس از سقوط حکومت «عمر البشیر» شاهد ناآرامی‌های گسترده و درگیری میان نیروهای نظامی که حکومت را در اختیار داشتند و معترضان بوده است.

توافق میان نظامیان و معارضین با استقبال گسترده نهادهای بین‌المللی روبرو شده است. اتحادیه آفریقا این توافق را «تاریخی» توصیف کرده است.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

پزشکیان: جامعه را نمی‌توان با امر و نهی اداره کرد/ در روابط با همسایگان گام های مؤثری برداشته ایم


عراقچی خطاب به همسایگان: زمان اتکا به خود و برادری واقعی فرا رسیده است


بیانیه مهم مقاومت اسلامی عراق درباره پاسخ به آمریکا و عربستان


کارمند آمریکایی به خاطر سر دادن شعار «فلسطین آزاد» بیکار شد


بیانیه مهم نیروهای مسلح یمن در پاسخ به تجاوزات آل سعود


کارشناس نظامی یمنی: عملیات یمن، طرح گسترده عربستان را خنثی کرد +فیلم


بقائی: پیش از آنکه کسی بتواند ادعای غنائم جنگی کند، ابتدا باید در جنگ پیروز شده باشد


بن حبتور: رویکرد تهاجمی حکومت عربستان علیه همه مردم یمن است


سردرگمی تل‌آویو در برابر توافق و افزایش ترس از امتیازدهی آمریکا! +فیلم


درخشش جوانان ایران در المپیاد جهانی هوش مصنوعی


پربیننده ترین خبرها

ثبت تردد ۵.۸ میلیون زائر حسینی از مرزهای اربعینی در سفرهای رفت و برگشت


شنیده شدن صدای 2 انفجار در پایتخت افغانستان


ترامپ با بن‌سلمان درباره ایران گفت‌وگو می‌کند


واردات نفت آمریکا از عربستان صفر شد


مجروح شدن 51 فلسطینی در یورش نظامی اسرائیل به اردوگاه قلندیا


دستور ترامپ برای تحقیق درباره چگونگی افشای کمبود تسلیحات


ادعای ترامپ: جنگ بزودی پایان می‌یابد/تامین برخی مهمات «محدودتر» شده است


منابع یمنی از وقوع چندین انفجار شدید در پایگاه‌های نیروهای مزدور عربستان در حضرموت واقع در شرق یمن بر اثر حمله پهپادی خبر دادند.


هادی العامری دبیرکل سازمان بدر عراق خواستار تعویق هرگونه پاسخ مقاومت اسلامی به تجاوز آمریکایی-سعودی شد و گفت: ما از طریق مجاری دیپلماتیک پیگیر حقوق شهدا و مجروحان خواهیم بود.


وال استریت ژورنال با استناد به ارزیابی‌های اطلاعاتی آمریکا: روسیه ممکن است برای آزمایش ناتو به یک کشور متحد ما حمله کند.


شمار کشته‌های حمله به نیروهای مورد حمایت عربستان در یمن به ۵۸ نفر رسید