نخستین اقدام عملی ترکیه برای ایجاد منطقه امن در شمال سوریه

پنج‌شنبه 31 مرداد 1398
00:35
نخستین اقدام عملی ترکیه برای ایجاد منطقه امن در شمال سوریه وزرای دفاع ترکیه و آمریکا بعد از تماس تلفنی، ازآغاز اولین مرحله از اقدامات برای اجرای توافق منطقه امن در شمال سوریه خبر دادند.

العالم - سوریه

وزارت دفاع ترکیه اعلام کرد که اولین مرحله از توافق ایجاد منطقه امن در شمال سوریه از چهارشنبه (۳۰ مرداد) آغاز می‌شود.

به گزارش خبرگزاری آناتولی ترکیه، وزارت دفاع ترکیه شامگاه چهارشنبه طی بیانیه ای بعد از مکالمه تلفنی «حلوصی آکار»، و «مارک اسبر»، وزرای دفاع ترکیه و آمریکا، اعلام کرد که مرحله اول توافق طرفین آغاز شده است.

وزارت دفاع ترکیه اعلام کرد که آکار و اسبر طی این تماس تلفنی بر ضرورت ایجاد منطقه امن در شرق فرات واقع در شمال شرقی سوریه بر اساس جدول زمانی اعلام شده تأکید کردند.

بر اساس این گزارش، دو طرف همچنین بر برگزاری جلساتی بین هیأت های نظامی دو طرف در سریعترین زمان ممکن در آنکارا، پایتخت ترکیه تأکید کردند تا زمینه برای اجرای مراحل بعد منطقه امن فراهم شود.

«ابراهیم کالین»، سخنگوی رسات جمهوری ترکیه نیز در مورد این توافق با آمریکا گفت که به‌زودی گشت‌های نظامی مشترک بین ترکیه و آمریکا در شرق فرات سوریه مأموریت‌های خود را آغاز خواهند کرد.

آمریکا و ترکیه اخیرا به توافق رسیده‌اند که در راستای درخواست‌های آنکارا برای دور کردن تهدید‌های تروریستی از مرزهای جنوبی خود، منطقه امنی در امتداد این مرزها با سوریه و به عمق ۳۰ الی ۴۰ کیلومتر ایجاد شود و شبه‌نظامیان کرد از مرز دور شوند.

0% ...

آخرین اخبار

فرمانده قرارگاه خاتم‌الانبیا: دشمن چاره‌ای غیر از تسلیم ندارد


روابط عمومی سپاه: اجرای موج 54 عملیات وعده صادق 4 با موشک سجیل و خرمشهر


گفتگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و فرانسه


اطلاعیه ۲۹ ارتش/ مراکز امنیتی و مقر پلیس رژیم صهیونی هدف حمله پهپادی قرار گرفت


بیانیه وزارت میراث فرهنگی: آسیب به ۵۶ موزه و بنا جنایتی علیه هویت تاریخی ملت ایران است


"نه" قاطع فرانسه به ترامپ: در تنگه هرمز همراهی نمی‌کنیم


نخست‌وزیر عراق: نتانیاهوی جنایتکار منطقه را به جنگ و آشوب کشانده است


عراقچی: آماده تشکیل کمیته تحقیق درباره حملات منطقه‌ای هستیم / هرگونه حمله به تأسیسات انرژی ما، تأسیسات آمریکایی را هدف قرار می‌دهد


۴۵ عملیات حزب الله علیه اسرائیل طی کمتر از یک روز


تحرکات تجزیه‌طلبانه در مرزهای غربی ناکام ماند