مکرون: هیچ امیدی به طرح "معامله قرن" ترامپ ندارم

پنج‌شنبه 31 مرداد 1398
18:13
مکرون: هیچ امیدی به طرح رئیس جمهور فرانسه روز پنجشنبه در گفت وگو با شبکه تلویزیونی "کان" رژیم صهیونیستی، گفت به طرح رئیس جمهور آمریکا که به "معامله قرن" شهرت یافته است، هیچ امیدی ندارد.

العالم - اروپا

به گزارش رویترز، امانوئل مکرون رئیس جمهوری فرانسه گفت: امیدهای خود را در مورد توافق صلح دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا از دست داده ام.

مکرون گفت: هیچ توافقی بدون مذاکره حاصل نمی شود. اسرائیلی ها و فلسطینی ها اراده لازم برای گفت و گو ندارند و از این رو معتقدم تا گفت وگوهای جدی صورت نگیرد، توافقی در کار نخواهد بود. نمی توان توافقی را به طرف هایی تحمیل کرد که حاضر به گفت و گو درباره ان نیستند.

رئیس جمهور فرانسه خاطر نشان کرد: من دیگر منتظر طرح ترامپ نمی مانم اما به دنبال راهکار و پیشنهاد های جدید برای حل مناقشه اسرائیل و فلسطین ادامه خواهم داد.

چندی پیش نیز ژان ایو لودریان وزیر خارجه فرانسه گفته بود احساس خوبی نسبت به طرح معامله قرن ندارد و مطمئنا موجب بازگشت آرامش به منطقه نخواهد شد.

طرح معامله قرن که در نشست بحرین در ۵ تیرماه رونمایی شد، تلاشی در جهت تبدیل موضوع فلسطین به یک برنامه اقتصادی بوده و تمامی ریشه های سیاسی بحران در خاورمیانه را نادیده گرفته است.

جرد کوشنر، داماد دونالد ترامپ در کنار جیسون گرینبلات، فرستاده ویژه آمریکا در امور خاورمیانه و دیوید فریدمن، سفیر آمریکا در سرزمین های اشغالی سه معمار اصلی این طرح هستند.

این طرح که تاکنون ناکام مانده،با مخالفت گروه ها و احزاب فلسطینی رو به رو شده و مقامات ارشد فلسطین آن را یکسری وعده غیرعملی می دانند و معتقدند که رژیم صهیونیستی باید به اشغالگری پایان دهد که این خود، نخستین پیش شرط رونق و آبادانی‌ است.

گروه حماس که کنترل غزه را در دست دارد نیز در واکنش به این طرح، اعلام کرد: «فلسطین فروشی نیست».

ایرنا

0% ...

آخرین اخبار

طائب: همه سلایق و گروه‌های مختلف در بسیج گردهم می‌آیند


بیانیه حقوق بشری فرانسه و شرکای غربی، فرافکنی منافقانه است


تاریخ‌سازی طا‌ها نوجوان و شکستن ۴ رکورد آسیا و جهان


حماس با تمام قدرت وارد انتخابات پارلمانی فلسطین می‌شود


چندین شهید و زخمی در تجاوز مجدد رژیم صهیونیستی به غزه


کسب ۲ نشان نقره و یک برنز تیم ملی المپیاد کامپیوتر ایران


مخالفت نتانیاهو با طرح ترامپ باعث ناامیدی اهالی غزه شده است


هیچ کشتی بدون اجازه ایران امکان تردد امن از تنگه هرمز ندارد


تاکید همتی بر ضرورت ایجاد کریدور مالی مستقل بریکس


لبنان در برابر گزینه‌های دشوار؛ پشت‌پرده اختلافات سیاسی و پایداری جبهه مرزی