ناکامی آمریکا برای جلب مشارکت لهستان در ائتلاف نظامی خلیج فارس

جمعه 1 شهريور 1398
14:51
ناکامی آمریکا برای جلب مشارکت لهستان در ائتلاف نظامی خلیج فارس نخست وزیر لهستان اعلام کرد که کشورش با مشارکت در ائتلاف آمریکا در خلیج فارس موافقت نکرده است.

العالم ـ اروپا

بنابر گزارش اسپوتنیک به نقل از نشریه دی ولت آلمان، ماتئوش موراویه‌تسکی، نخست وزیر لهستان اعلام کرد که کشورش با آمریکا درباره ائتلاف در خلیج فارس مذاکره داشته است، اما با مشارکت در این ائتلاف موافقت نکرده است.

وی با تاکید بر اینکه کشورش در ماموریت نظامی به رهبری آمریکا به منظور حمایت از تردد کشتی ها در منطقه خلیج فارس شرکت نخواهد کرد گفت: در این باره مذاکراتی را انجام داده ایم اما ما به هیچ عنوان با این مسئله موافقت نکرده ایم که با نیروهای آمریکایی در عملیات دریایی در خلیج فارس همکاری و مشارکت کنیم. این اتفاق نخواهد افتاد.

دولت آلمان هم درخواست آمریکا به منظور مشارکت در این عملیات دریایی را رد کرده است. دلیل آلمان این است که نمی خواهد از استراتژی فشار حداکثری آمریکا در این راستا حمایت کند. از بین کشورهای عضو اتحادیه اروپا تا به حال تنها انگلیس برای حمایت از آمریکا در عملیات دریایی خلیج فارس اعلام آمادگی کرده و دو کشتی جنگی را به تنگه هرمز فرستاده است تا کشتی های تجاری انگلیسی را اسکورت کنند.

پیشتر ایالات متحده اعلام کرده بود که قصد دارد یک ائتلاف بین المللی برای گشت زنی در نزدیکی آبهای ایران و یمن ایجاد کند. نخستین پیشنهادها در پایان ماه ژوئن در مذاکرات وزیران با متحدان ناتو در بروکسل انجام شد. این اقدامات شامل انجام اقدامات شناسایی از طریق هوایی و ارسال کشتی برای اسکورت کشتی های تجاری در تنگه هرمز بود. انگلستان برای گشت زنی در نزدیکی ایران به ائتلاف بین المللی تحت حمایت ایالات متحده پیوسته است.

0% ...

آخرین اخبار

عراقچی در خصوص اقدامات آمریکا و اسرائیل به وزیر خارجه سعودی هشدار داد


وزارت امور خارجه: شورای امنیت تاکنون هیچ اقدام موثری انجام نداده‌است


هشدار جدی عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام به آمریکا در زمینه تعرض به زیرساخت ها


انفجار در مسکو 3 کشته بر جای گذاشت + فیلم


اختلاف نتانیاهو و متحدان افراطی‌اش درباره توافق غزه + فیلم


گزارش العالم از حملات رژیم صهیونیستی و تشدید خطرناک اوضاع در جنوب لبنان+ فیلم


حمله پهپادی به سلیمانیه عراق


هشدار واشنگتن: ایران می‌تواند منافع آمریکا را هدف قرار دهد


تلاش ترامپ برای مهار بحران سوخت؛ بازگشت پالایشگاه‌های تعطیل به چرخه تولید


ضرب نخستین مدال طلای ایرانی در باکو