آغاز مرحله چهارم پاکسازی عراق از تروریست‌های داعش

شنبه 2 شهريور 1398
13:47
آغاز مرحله چهارم پاکسازی عراق از تروریست‌های داعش
نیروهای عراقی از صبح امروز (شنبه) عملیات وسیع پاکسازی بیابان‌های استان الانبار را آغاز کرده‌اند.

العالم - عراق

نیروهای عراقی از صبح امروز (شنبه) مرحله چهارم عملیات «ارادة النصر» را در راستای پاکسازی استان الانبار از تروریست‌های داعش آغاز کرده‌اند.

به نوشته پایگاه خبری السومریه، سرلشگر «عبدالامیر رشید یارالله» فرمانده عملیات مشترک عراق در بیانیه‌ای با تأکید بر اینکه اهداف مرحله سوم عملیات «ارادة النصر» به طور کامل محقق شد؛ از آغاز مرحله چهارم این عملیات خبر داد.

به گفته وی در این عملیات تمامی بیابان وسیع الانبار و برخی مناطق مشخص شده دیگر، از بقایای تروریست‌های داعش پاکسازی خواهد شد. در این عملیات فرماندهی عملیات الجزیره، فرماندهی عملیات الانبار، نیروهای عشایر و فرماندهی الحشدالشعبی در استان الانبار و نیروهای پلیس مشارکت دارند.

همچنین نیروی هوایی عراق نیز در این عملیات حضور دارند.

یک افسر اتاق عملیات مشترک در این خصوص به پایگاه العربی الجدید گفت که پس از مرحله اول عملیات «ارادة النصر» که در استان الانبار انجام شد؛ برخی گزارش‌ها از تحرکات دوباره تروریست‌های داعش در بیابان‌های این استان خبر دادند که بر این اساس مرحله چهارم پاکسازی نیز در این استان برنامه‌ریزی و اجرا شد.

او پیش‌بینی کرد که این عملیات تا مرزهای سوریه نیز کشیده شود تا بتوان از پاکسازی کامل استان الانبار مطمئن شد. به گفته وی یکی از دلایل عدم پاکسازی کامل عراق از هسته‌های داعش تا بدین زمان، به وجود نهادهای مختلف نظامی و امنیتی در این کشور باز می‌گرد.

عملیات «ارادة النصر» (اراده‌ی پیروزی) در تاریخ هفتم ژوئیه گذشته (۱۶ تیرماه) برای پاکسازی مناطق مرکزی، بیابان‌ الانبار، مرز با سوریه و استان دیالی در شرق عراق آغاز شد. پس از آزادسازی موصل در ۲۰ ژوئیه ۲۰۱۷ (۲۹ تیر ۱۳۹۶) بسیاری از عناصر بازمانده داعش در قالب هسته‌های خاموش در مناطق بیابانی، مرزی و کوهستانی مستقر شدند.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

پاکستان: با ایران و آمریکا در تماسیم


تأیید آمادگی کامل برای تأمین امنیت زائران اربعین توسط عراق


ارتش اردن حمله موشکی به این کشور را تأیید کرد


سه شهرستان استان بوشهر مورد تهاجم دشمن آمریکایی قرار گرفت


گزارش العالم از جنگ روایت ها: جوانان ایرانی با هوش مصنوعی مرزهای جهان را درنوردیدند+ فیلم


ابهام در پس اخراج‌های گسترده آمریکا: آیا هوش مصنوعی مقصر است؟


واکنش سفارت ایران در غنا به پیام ترامپ: رئیس جمهور آمریکا مستحق نشان وحشت عالی غیرنظامی است


استقبال باشکوه شیراز از پیکر خلبان شهید عملیات ضدآمریکایی پایگاه العدید


شوک جدید به بازار انرژی/ قیمت جهانی نفت به ۹۰ دلار رسید


چارچوب هماهنگی عراق تجاوز آمریکا و عربستان را محکوم کرد