سقوط پهپادهای جاسوسی رژیم صهیونیستی در جنوب بیروت

يکشنبه 3 شهريور 1398
05:28
سقوط پهپادهای جاسوسی رژیم صهیونیستی در جنوب بیروت حزب‌الله لبنان از سقوط دو فروند هواپیمای بدون سرنشین جاسوسی رژیم صهیونیستی در جنوب بیروت خبر داد.

العالم - لبنان

منابع محلی لبنان بامداد یکشنبه از شنیده شدن صدای انفجار قوی در حومه جنوبی شهر «بیروت» خبر دادند.

خبرنگار شبکه «الجزیره» از محل حادثه گزارش داد که در یکی از خیابان‌های بخش جنوبی بیروت شیء ناشناسی در حال سوختن است و شعله‌ها از آن زبانه می‌کشد.

شاهدان محلی به خبرنگار الجزیره گفتند که شیء مذکور، گویا یک فروند هواپیمای بدون سرنشین بوده که بعد از منفجر شدن در آسمان، سقوط کرد.

دقایقی بعد اما یک مقام جنبش حزب‌الله لبنان در تماس با خبرگزاری «رویترز» اعلام کرد که دو پهپاد جاسوسی متعلق به ارتش رژیم صهیونیستی در جنوب بیروت سقوط کردند.

اولین پهپاد بدون آسیب جدی در جنوب پایتخت لبنان افتاد اما پهپاد دوم بعد از برخورد به منطقه مسکونی در ناحیه «ضاحیه جنوبی» بیروت منفجر شد و خساراتی نیز به بار آورد.

این در حالی است که بامداد یکشنبه جنگنده‌های رژیم صهیونیستی به اهدافی در فرودگاه نظامی «المزه» و روستای «عقربا» در جنوب دمشق حمله کردند و پدافند هوایی ارتش سوریه نیز به مقابله با آنها پرداخت.

0% ...

آخرین اخبار

بیش از ۲۲ میلیون زائر به زیارت اربعین مشرف شدند


برگزاری مراسم اربعین حسینی (ع) با حضور میلیون ها عزادار در کربلای معلی + فیلم


راهپیمایی اربعین؛ جلوه اتحاد ایرانیان و نماد مبارزه با استکبار


ادامه مذاکرات ایران و عمان درباره تنگه هرمز


اجساد زیر آوار... غزه با قربانیانِ کشتارهایی وداع می‌کند که پرونده‌شان همچنان باز است


تفاهم دوجانبه ایران-عمان در دسترس است


سردار رادان: مهران همچنان پرترددترین گذرگاه اربعینی است


بیش از ۳ میلیون و ۳۴۰ هزار نفر به زیارت اربعین مشرف شدند


ادعای وزیر خزانه‌داری آمریکا درباره توافق با ایران


تکذیب نقل قول منتسب به رهبر انقلاب از سوی دفتر معظم‌له