واکنش لاوروف به خبر احتمال پیوستن روسیه به گروه هفت

دوشنبه 4 شهريور 1398
15:17
واکنش لاوروف به خبر احتمال پیوستن روسیه  به گروه هفت وزیر خارجه روسیه در واکنش به اخباری درباره احتمال دعوت از این کشور برای شرکت در نشست بعدی گروه 7 تاکید کرد که مسکو هیچ گاه درخواست پیوستن به این گروه را نخواهد کرد.

العالم - اروپا

«سرگئی لاوروف» وزیر خارجه روسیه در واکنش به اخبار چند روز گذشته درباره احتمال دعوت از این کشور برای حضور در نشست بعدی گروه 7، گفت که مسکو هیچگاه درخواست پیوستن به این گروه را نخواهد کرد.

روسیه تا سال 2014 عضو گروه 8 بود اما کشورهای غربی به بهانه تحولات شرق اوکراین و برگزاری همه پرسی الحاق کریمه به روسیه این کشور را از عضویت در گروه 8 کنار گذاشتند و از آن زمان تا کنون این گروه به گروه 7 تغییر نام داده است.

دونالد ترامپ رئیس جمهور روسیه در نشست جاری این گروه در «بیاریتز» فرانسه از تمایل خود برای دعوت از ولادیمیر پوتین برای شرکت در نشست بعدی گروه 7 که قرار است در آمریکا برگزار شود، خبر داده بود.

وزیر خارجه روسیه درباره تحولات استان ادلب در سوریه نیز گفت: امکان سازماندهی عملیاتهای گشت زنی مشترک بین نظامیان روس و ترکیه در مناطق کاهش تنش در ادلب وجود ندارد.

وی اضافه کرد، پیش از این مسکو به آنکارا پیشنهاد گشت زنی مشترک بین نیروهای دو طرف را در این مناطق ارائه کرده بود اما تا کنون توافقی میان دو طرف حاصل نشده است.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

هشدار سردار قاآنی به اشغالگران صهیونیست: با لگد از جنوب لبنان بیرون رانده خواهید شد


وقوع انفجار در دوحه


وزارت کشور قطر اعلام کرد انفجار داخلی در کارخانه‌ منطقه صنعتی راس لفان، در پی یک حادثه فنی رخ داده است.


تیم ملی ایران در دومین دیدار از جام جهانی ۲۰۲۶ مقابل تیم ملی بلژیک به تساوی بدون گل رسید.


نخستین شب مراسم عزاداری محرم در جوار محل عروج ملکوتی قائد شهید انقلاب


ترکیب تیم ملی فوتبال ایران مقابل بلژیک


آنچه اسرائیلی‌ها نمی‌نویسند اما بین خودشان درباره‌اش صحبت می‌کنند


اصرار نتانیاهو بر ادامه اشغال جنوب لبنان


حزب‌الله: مذاکرات مستقیم با دشمن اسرائیلی، تضعیف حاکمیت لبنان است


برآورد ارتش اسرائیل از بازسازی شبکه اطلاعاتی حزب‌الله در برابر «خط زرد» در جنوب لبنان