آمادگی کویت برای کمک به لبنان در مقابله با تجاوزهای اسرائیل

دوشنبه 4 شهريور 1398
21:43
آمادگی کویت برای کمک به لبنان در مقابله با تجاوزهای اسرائیل رئیس پارلمان کویت بر آمادگی کشورش برای کمک به لبنان به منظور مقابله با تجاوزهای رژیم صهیونیستی تاکید کرد.

العالم - لبنان

به گزارش رسانه‌های لبنانی، مرزوق الغانم رئیس پارلمان کویت در تماس تلفنی با نبیه بری همتای لبنانی خود بر آمادگی کویت برای کمک به لبنان در مقابله با تجاوزهای اسرائیل تاکید کرد.

دفتر رسانه‌ای نبیه بری اعلام کرد که رئیس پارلمان کویت در این تماس تجاوز اسرائیل به لبنان را محکوم کرده است.

بامداد یکشنبه ساعاتی پس از حمله هوایی رژیم صهیونیستی به مناطقی در حومه دمشق، دو پهپاد این رژیم به جنوب بیروت تجاوز کردند که یکی از آنها ساقط و دیگری منفجر شد.

بامداد امروز دوشنبه نیز رسانه‌های لبنانی اعلام کردند، جنگنده‌های رژیم صهیونیستی حملاتی را به جبهه مردمی آزادی‌بخش فلسطین «فرماندهی کل» در قوسایا در مرزهای لبنان و سوریه انجام دادند؛ که طبق بیانیه این گروه، این حملات به اهداف خود نرسید و تلفاتی نیز نداشت.

تسنیم

0% ...

آخرین اخبار

دیدار وزیر امورخارجه ایران با فرمانده ارتش پاکستان+ فیلم


سازمان اطلاعات سپاه: تیم‌های وابسته به گروهک‌های ضدانقلاب منهدم شدند


کارگزاران حج تمتع راهی مدینه شدند+ فیلم


گروه‌های مقاومت: حملات اخیر در غزه ادامه جنگ نسل‌کشی است


رسانه آمریکایی: نظریه «مرد دیوانه» ترامپ مقابل ایران جواب نمی‌دهد


اسلام آباد: هیات ایرانی درباره تحولات منطقه‌ای با مقامات عالی‌رتبه پاکستان گفت وگو می‌کند


وزیر خارجه پاکستان: مشتاقانه منتظر دیدارهای پربار با همتای ایرانی خود هستم


بقائی: در سفر عراقچی به پاکستان هیچ دیداری بین ایران و آمریکا برنامه‌ریزی نشده است


قالیباف: خط مقدم ضربه به آمریکا جنگ مالی است


تکذیب خبر استعفای قالیباف از ریاست هیات مذاکره‌کننده ایرانی