توکیو: کره‌شمالی در حال توسعه کلاهک جنگی موشکی است

چهارشنبه 6 شهريور 1398
05:42
توکیو: کره‌شمالی در حال توسعه کلاهک جنگی موشکی است وزیر دفاع ژاپن هشدار داد که پیونگ‌یانگ در حال توسعه کلاهک‌ جنگی است که می‌تواند به سپر دفاع موشکی ژاپن نفوذ کند.

العالم - آسیا

«تاکاشی ایوایا» با اشاره به مسیر حرکت نامنظم موشک‌هایی که کره‌شمالی اخیرا شلیک کرده، گفت که موشک‌های بالستیک کوتاه بردی که آزمایش شده، جدید هستند.

آزمایش موشکی اخیر کره‌شمالی باعث نگرانی ژاپن شده است اگر چه «دونالد ترامپ» رئیس جمهور آمریکا این آزمایش‌ها را غیر مهم توصیف کرده است.

از سوی دیگر، شورای امنیت سازمان ملل روز سه‌شنبه به درخواست سه کشور اروپایی آلمان، فرانسه و انگلیس نشست پشت درهای بسته برگزار کرد. این سه کشور تکرار پرتاب‌های تحریک آمیز کره‌شمالی را نقض قعطنامه‌های شورای امنیت سازمان ملل متحد توصیف کرده‌اند.

به دنبال بی‌توجهی‌های آمریکا و کره جنوبی به هشدارهای اخیر کره شمالی درباره برگزاری رزمایش مشترک آنها در شبه جزیره کره، پیونگ یانگ در هفته‌های اخیر چندین بار موشک‌های کوتاه برد آزمایش کرده است.

بر همین اساس، خبرگزاری رسمی کره شمالی یکشنبه سوم شهریور اعلام کرد که پیونگ‌یانگ با نظارت رهبر این کشور یک راکت‌انداز عظیم‌الجثه را آزمایش کرده است.

«کیم جونگ اون» رهبر کره شمالی گفته بود که کشورش باید برای مقابله با «تهدیدات نظامی مداوم و فشارهای تهاجمی نیروهای متخاصم»، توسعه تسلیحات جدید راهبردی تاکتیکی را سرعت دهد

0% ...

آخرین اخبار

بقائی: رسانه‌های غربی فعالانه نسل‌کشی در غزه را تسهیل و توجیه کردند


امام جماعت حرم حضرت زینب (ع) به شهادت رسید


قواعد جدیدی بر خلیج‌فارس اعمال می‌کنیم


چین: آتش‌بس با ایران باید به طور کامل حفظ شود


خنثی‌سازی بمب گلاید دشمن در پیشوا


پیام رهبر انقلاب اسلامی به مناسبت روز کارگر و روز معلم


پیام تبریک فرماندهی کل سپاه به مناسبت روز جهانی کارگر


رایزنی تلفنی عراقچی و لاوروف


تحریم‌های جدید آمریکا در ارتباط با ایران


۱۱ کشور حملات رژیم صهیونیستی به ناوگان صمود را محکوم کردند