بولتون: چین فناوری جنگنده F-۳۵ را به سرقت برده است

چهارشنبه 6 شهريور 1398
20:20
بولتون: چین فناوری جنگنده F-۳۵ را به سرقت برده است "جان بولتون " مشاور امنیت ملی آمریکا روز چهارشنبه، چین را به سرقت از فناوری هواپیمای جنگنده F-۳۵ آمریکا متهم کرد.

العالم ـ آمریکا

بنابر گزارش خبرگزاری فرانسه از کی اف، جان بولتون در کنفرانس خبری در کی اف گفت: آمریکا به شدت نگران انتقال فناوری نظامی به چین است. بطور مثال می گویم. جنگنده نسل پنجم چین که به تازگی ساخته است، بسیار شبیه F-۳۵ است. اصلا این جنگنده چینی همان F-۳۵ است. در واقع آنها فن آوری مربوط به ساخت F-۳۵ آمریکا را به سرقت برده اند .

اظهارات مشاور امنیت ملی آمریکا درحالیست که وی پیش تر نیز روسیه را به سرقت فناوری نظامی آمریکا برای ساختن سلاح های مافوق صوت متهم کرده بود.

مشاور امنیت ملی آمریکا درباره توان نظامی روسیه گفته بود: روسیه همچنان به اندازه کافی در حوزه دفاع نه تنها برای به روزرسانی زرادخانه اتمی‌اش بلکه برای ساخت انواع جدید تجهیزات نظامی از جمله موشک‌های مافوق صوت و موشک‌ های کروز مافوق صوت که عمدتا تکنولوژی آن را از آمریکا سرقت کرده، هزینه می‌کند.

به گزارش ایرنا، وی افزود: مقابله با این توانایی و این احتمال که ممکن است دیگر کشورها نیز چنین فناوری‌هایی داشته باشند همچنان یک چالش واقعی برای آمریکا و متحدانش محسوب می‌شود. ما بسیار بیشتر از آنچه من در اینجا به شما گفتم درباره این رویداد اطلاع داریم.

روسیه همواره اتهام های آمریکا مبنی بر سرقت فناوری نظامی را تکذیب کره و این اتهام ها هیچ وقت ثابت نشده است. ۹

0% ...

آخرین اخبار

سردار قاآنی: جبهه مقاومت قوی‌تر و منسجم‌تر از هر روز دیگری است


تأکید رهبر جریان حکمت ملی عراق بر ضرورت توقف دائمی جنگ علیه ایران


عارف: ایرانِ پساجنگ می‌تواند به کشوری تحریم‌کننده تبدیل شود


عراقچی مجدد عازم اسلام آباد شد


لاوروف: آمریکا دنبال راه‌حلی سریع برای بحران تنگه هرمز است


گفت‌وگوی وزیر خارجه مصر با وزرای خارجه ایران و قطر درباره مذاکرات اسلام‌آباد


حزب‌الله: پاسخ مقاومت به نقض آتش‌بس اسرائیل، مشروع است


رئیس دفتر حفاظت منافع ایران در مصر مطرح کرد؛ ایران همواره برای باز ماندن پنجره دیپلماسی تلاش کرده است


توقیف ۲ کشتی کانتینری با مالکیت رژیم صهیونیستی در تنگه هرمز


نتانیاهو مدعی نابودی آتش‌بس از سوی حزب‌الله شد