جاسوسی آشکار آمریکا در آسمان سئول

جمعه 8 شهريور 1398
12:18
جاسوسی آشکار آمریکا در آسمان سئول یک شرکت ردیابی هواپیمایی اعلام کرد که یک فروند هواپیمای جاسوسی آمریکا روز پنجشنبه در ماموریتی برای جمع آوری اطلاعات در مورد کره شمالی بر روی سئول و اطراف آن طور آشکار به به پرواز در آمده است.

العالم ـ آمریکا

به گزارش یونهاپ، این شرکت ردیابی هواپیمایی روز جمعه در صفحه توئیتر خود اعلام کرد این هواپیما که گمان می رود یک RC-135V باشد در آسمان بالای پایتخت کره جنوبی و استان جیونگگی دیده شده است.

این پرواز در شرایطی صورت گرفته که کره شمالی ضمن اظهار نگرانی در مورد یک رزمایش نظامی مشترک بین سئول و واشنگتن، دلیلی اصلی آن را آمادگی دو کشور برای حمله به کره شمالی اعلام و چندین بار در واکنش به این تحرکات نظامی، به آزمایش موشک های جدید مبادرت کرده است.

کره شمالی تنها در ماه جاری میلادی پنج بار دست به آزمایش موشک زد که آخرین مورد آن روز شنبه بود چیزی که یونهاپ می گوید برخلاف تعهد «کیم جونگ اون» رهبر کره شمالی به «دونالد ترامپ» رئیس جمهوری آمریکا برای پایان دادن به چنین پرتاب هایی پس از پایان رزمایش مشترک دو کشور کره جنوبی و آمریکا بود، رزمایش مشترک سئول و واشنگتن هفته گذشته به پایان رسید.

به گزارش ایرنا، ایالات متحده آمریکا با هدف افزایش نظارت بر کره شمالی، بتازگی پرواز هواپیماهای شناسایی بر فراز سئول و مناطق اطراف آن را بیشتر کرده است.

این هواپیما از سال 2017 میلادی که کره شمالی چند موشک بالستیک آزمایش کرد گاه به گاه در مناطقی در نزدیکی سئول پرواز می کرد ولی از سال گذشته هنگامی که روند صلح شبه جزیره آغاز شد، معمولاً بر فراز دریای زرد پرواز می کرد.

در همین حال ارتش کره جنوبی اعلام کرده است در صورت پرتاب های بیشتر از سوی کره شمالی ضمن تقویت آمادگی، وضعیت را تحت نظر خواهد داشت.

0% ...

آخرین اخبار

کلیات طرح اقدام راهبردی تنگه هرمز در کمیسیون امنیت ملی مجلس تصویب شد


بیانیه حشد الشعبی عراق در حمایت از فالح فیاض رئیس این سازمان


حماس: آمریکا و میانجی‌ها باید نتانیاهو را به اجرای نقشه راه ملزم کنند


گلوله باران 4 روستای لبنانی چند روز پس از مذاکرات رم


حملات یمن به بندر «المخا» / 42 نفر از عناصر عربستان سعودی کشته یا زخمی شدند+ فیلم


کاهش تعرفه ترانزیت کامیون‌های ازبکستان برای عبور از ایران


رئیس‌جمهور: سرمایه‌گذاری در فناوری‌های نوین، نیاز ضروری کشور است


فرمانده نیروی زمینی ارتش: مرزها با حضور یگان‌های واکنش سریع دارای امنیت پایدار است


آلبانیز: چشم‌پوشی از حقوق فلسطینیان، آینده حقوق بشر را تهدید می‌کند


عراقچی: اکنون هیچ مذاکره‌ای با آمریکا نداریم