نفتکش «آدریان دریا» در لیست تحریم‌های آمریکا قرار گرفت

شنبه 9 شهريور 1398
06:02
نفتکش «آدریان دریا» در لیست تحریم‌های آمریکا قرار گرفت وزارت خزانه‌داری آمریکا بامداد شنبه نفتکش «آدریان دریا» را در لیست تحریم‌های خود قرار داد.

العالم-آمریکا

وزارت خزانه‌داری آمریکا نفتکش ایرانی «آدریان دریا» و کاپیتان ان را در لیست تحریم‌های خود قرار داد.

دفتر کنترل دارایی‌های خارجی وزارت خزانه‌داری آمریکا بامداد شنبه نفتکش ایرانی آدریان دریا را که حامل 2.1 میلیون بشکه نفت خام بوده تحت تحریم قرار داده و این نفتکش را دارایی مسدود شده اعلام کرد.

وزارت خزانه‌داری آمریکا همچنین «آخیلش کومار» کاپیتان این نفتکش را نیز تحت تحریم قرار داد.

حدود دو ماه پیش هنگام عبور از منطقه جبل طارق توسط تفنگداران دریایی انگلیس توقیف شد. مقام‌های دولت محلی جبل طارق ادعا کرده این نفتکش در حال ارسال نفت به سوریه بوده و به دلیل نقض تحریم‌های اتحادیه اروپا علیه سوریه توقیف شده است.

جبل‌طارق سرانجام حدود دو هفته پیش این نفتکش را آزاد کرد. گریس‌1 از آن زمان نامش را به «آدریا‌ن‌دریا» تغییر داد و با پرچم جمهوری اسلامی ایران حرکتش را آغاز کرد.

این در حالی است که یک اندیشکده مستقر در آمریکا روز جمعه در تحلیلی نوشته واشنگتن طبق قانون دریاها نمی‌تواند نفتکش ایرانی «گریس‌1» که نامش را به «آدریان‌دریا» تغییر داده، توقیف کند.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

لبنان در برابر گزینه‌های دشوار؛ پشت‌پرده اختلافات سیاسی و پایداری جبهه مرزی


سردار سنایی‌راد: دشمن اگر ضعف ببیند، هجوم می‌آورد


جهنم روی عرشه آبراهام لینکلن؛ سناتورها خواستار تحقیق شدند


وزیر خارجه نروژ: جنگ آمریکا و "اسرائیل" علیه ایران خلاف قوانین بین‌المللی است


بیانیه وزارت امور خارجه در خصوص ادامه شرارت‌های توسعه‌طلبانه رژیم صهیونیستی


وزنه‌برداری نوجوانان آسیا؛ دختر ایران بر بام قاره کهن ایستاد


سیا اطلاعات رژیم صهیونیستی درباره تهدید جان ترامپ را زیر سوال برد


دشواری های نتانیاهو در انتخابات؛ بحران‌ها  و شکاف‌های درون ائتلاف  راست گرا  


حماس برای مشارکت گسترده در انتخابات فلسطین اعلام آمادگی کرد


پاسخ تند عراقچی به وزیر خارجه فرانسه: دست از موعظه ریاکارانه به حقوق بشر بردارید