دادگاه سودان با آزادی عمر البشیر مخالفت کرد

شنبه 9 شهريور 1398
20:42
دادگاه سودان با آزادی عمر البشیر مخالفت کرد
دادگاه سودان اتهام کسب مال حرام و نگهداری غیرمجاز ارز خارجی در محل اقامت رئیس جمهور برکنار شده این کشور را وارد دانست و با آزادی عمرالبشیر در قبال اخذ وثیقه مخالفت کرد.

العالم - آفریقا

به دنبال برکناری عمرالبشیر از قدرت، نظامیان سودانی او را درحبس خانگی نگهداشتند. چندی بعد، نگهبانان محل اقامت او 7 میلیون یورو، 351 هزار دلار آمریکا به همراه 5 میلیون پوند سودانی کشف کردند. آنان عمرالبشیر را به نگهداری غیرقانونی این مبالغ و تلاش برای خروج آنها از محل اقامتش متهم کردند. همچنین رئیس جمهور برکنار شده سودان به دریافت غیرقانونی 25 میلیون دلار از ولیعهد عربستان متهم شده است.

دادگاه رسیدگی به اتهامات فساد اقتصادی رئیس جمهور برکنار شده سودان امروز در مرکز علوم قضایی این کشور در خارطوم برگزار شد و دادگاه اتهامات عمرالبشیر درخصوص کسب اموال نامشروع و نگهداری ارز کشورهای بیگانه در محل اقامتش را وارد دانست.

به نوشته روزنامه سودانی باج نیوز چاپ خارطوم، هئیت وکلای مدافع عمرالبشیر از دادگاه خارطوم خواست در قبال اخذ ضمانت عادی یا وثیقه مالی، رئیس جمهور برکنار شده سودان را از زندان آزاد کند، اما قاضی رسیدگی کننده به پرونده فساد مالی عمرالبشیر این درخواست را نپذیرفت و گفت: نباید در قبال اخذ وثیقه متهمی را آزاد کرد که مجازاتش می تواند 10 سال زندان باشد.

عمرالبشیر دربرابر دادگاه اعتراف کرد که مبلغ 25 میلیون دلار از محمد بن سلمان ولیعهد عربستان گرفته و این مبلغ از طریق مدیر دفتر بن سلمان و با یک هواپیمای ویژه به خارطوم منتقل شده است.

قاضی صادق عبدالرحمان فکی از رئیس جمهور برکنار شده سودان پرسید چرا این مبلغ به حساب بانک مرکزی واریز نشده است؟ عمرالبشیر پاسخ داد: بانک مرکزی از منبع این پول سوال می کرد و به همین دلیل، آن را به حساب بانک مرکزی واریز نکردم چراکه بن سلمان از من خواسته بود که نامی از او برده نشود.

عمرالبشیر افزود:تاریخ ارسال 25 میلیون دلار را به یاد ندارم اما این مبلغ را به خاتم بخیت مدیر دفترم دادم و هیچ تصرف خاصی در آن نکردم البته از دادگاه می خواهم که این محاکمه به صورت محرمانه برگزار شود تا نامی از بن سلمان ( در رسانه ها و افکارعمومی ) مطرح نشود.

وی تصریح کرد: از مبالغ مزبور 5 میلیون یورو به نیروهای واکنش سریع پرداخت کرده ام.

با شنیدن اعترافات متهم رئیس دادگاه گفت: عمرالبشیر از منابع غیرقانونی پول دریافت و در آن تصرف نامشروع کرده است همچنین او به صورت غیرقانونی در محل اقامتش ارز خارجی نگهداری کرده و براساس قانون ، عمرالبشیر به کسب اموال نامشروع و نگهداری ارز خارجی متهم است.

وی در پایان گفت: رسیدگی به اتهامات فساد مالی رئیس جمهور برکنار شده سودان شنبه هفته آینده برگزار خواهد شد.

تسنیم

0% ...

آخرین اخبار

ارتش صهیونیستی دستور تخلیه ۱۶ منطقه در جنوب لبنان را داد


کاآرمدا برای قطع وابستگی به آمریکا صندوق ثروت ملی ایجاد می‌کند


معاریو: شکست تلخی از حزب‌الله خوردیم/ جبهه شمالی زیر آتش رها شده است


مبنای کسر حق‌بیمه از ابتدای سال 1405 ابلاغ شد


اقدام جنجالی دولت چین علیه غول فناوری آمریکا


افشای اطلاعات 2379 تفنگدار آمریکایی مستقر در خلیج فارس


رئیس پارلمان لبنان: تا زمانیکه آتش‌بس نشود هیچ مذاکره‌ای صورت نمی‌گیرد


سفر ملونی به قفقاز؛ ارمنستان نمادین، آذربایجان شریک راهبردی ایتالیا


مهاجرانی: با عادی شدن شرایط وضعیت اینترنت تغییر می‌کند


پوتین: غرب در حال ازدست‌دادن جایگاه رهبری خود در جهان است