یک نظرسنجی دیگر ترامپ را در برابر دموکرات‌ها بازنده نشان داد

دوشنبه 11 شهريور 1398
13:21
یک نظرسنجی دیگر ترامپ را در برابر دموکرات‌ها بازنده نشان داد نتایج تازه‌ترین نظرسنجی‌ها حاکی از آن است که رئیس‌جمهور آمریکا با اختلاف 16 درصدی از پیشتازترین نامزد دموکرات‌ها و اختلاف 9 درصدی از نامزدی که در بین دموکرات‌ها از کمترین حمایت برخوردار است، عقب افتاده است.

العالم - امریکا

نتایج جدید نظرسنجی دانشگاه «کوئینیپیاک» نشان داد که تمامی نامزدهای دموکرات انتخابات ریاست‌جمهوری ۲۰۲۰ آمریکا با اختلاف چشمگیری از «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور آمریکا و نامزد جمهوری‌خواه انتخابات آتی ریاست‌جمهوری این کشور پیشی گرفته‌اند.

بنا به گزارش شبکه «سی.ان.ان»، نتایج این نظرسجی حاکی از آن است که «جو بایدن» با اختلاف ۱۶ درصدی از ترامپ، ۵۴ درصد آرا را به دست آورده است و این در حالی است که ترامپ در مقابل وی تنها ۳۸ درصد آرا را به دست می‌آورد. کمترین اختلاف ترامپ با «پیت بوته‌جج» بوده است که با اختلاف ۹ درصد و کسب ۴۹ درصد آراء از ترامپ با کسب ۴۰ درصد آراء پیشی گرفت.

در تمامی نظرسنجی‌هایی که اخیراً انجام گرفته‌ است، ترامپ از بایدن عقب بوده است. در نظرسنجی‌های ماه گذشته میلادی (آگوست)، بایدن به طور میانگین با اختلاف ۱۰ درصد از ترامپ پیش بوده است.

در نظرسنجی‌هایی که اخیراً در خصوص محبوبیت ترامپ انجام گرفته، اکثر مردم آمریکا از عملکرد رئیس‌جمهور کشور خود رضایت ندارند و بیشترین نارضایتی آنها از نوع رویکرد ترامپ در قبال مسئله مهاجرت و همچنین کنترل سلاح است.

در ماه‌های اخیر، حوادث مرتبط با تیراندازی جمعی در شهرهای مختلف آمریکا افزایش چشمگیر داشته است و طبق جدیدترین آماری که منتشر شده است، تنها در ماه گذشته میلادی، ۵۱ نفر در حوادث مرتبط با تیراندازی در سراسر آمریکا جان خود را از دست داده‌اند و این در حالی است که دولت ترامپ هیچ اقدامی برای کنترل حمل سلاح در آمریکا انجام نداده است.

علاوه بر این، سیاست‌های اقتصادی ترامپ از جمله جنگ تجاری با چین، موجب نارضایتی بخشی از صادرکنندگان و کشاورزانی شده که بازار چین مقصد اصلی محصولاتشان بوده است.

با این وجود، رخدادهای سال ۲۰۱۶ موجب شده تا اعتماد عمومی به نتایج نظرسنجی‌ها خدشه‌دار شود. در آن سال نظرسنجی‌های عمومی تا ساعات پایانی انتخابات ریاست‌جمهوری آمریکا «هیلاری کلینتون» نامزد دموکرات‌ها را پیروز می‌دانستند. همین وضع در جریان همه‌پرسی خروج انگلیس از اتحادیه اروپا نیز پیش آمد. در حالی که بر اساس نظرسنجی‌ها تصور می‌شد طرفداران بقا در اتحادیه اکثریت را به دست آورند، نهایتا این حامیان خروج بودند که به پیروزی رسیدند.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

جزئیات تجاوزات و نقض‌های مکرر صهیونیست ها در سایه تمدید آتش‌بس میان طرفین+فیلم


گسترش شهرک‌سازی در قلقیلیه و شرایط دشوار فلسطینی‌ها + ویدیو


خطیب‌زاده: ما در حال آماده شدن برای مذاکرات مهم هستیم


هشدار سردار قاآنی به دشمن صهیونیستی درباره غزه


تحقق شروط رهبر انقلاب را پیگیری می‌کنیم


تاکید نروژ بر توقف حمایت‌های مالی و تجاری از شهرک‌نشیان صهیونیست


آخرین تحولات تجاوزات وحشیانه رژیم صهیونیستی علیه لبنان + فیلم


توافق ایران و آمریکا؛ دستپاچگی رژیم صهیونیستی و رسوایی برخی معترضان!


شیخ نعیم قاسم: دشمن نتوانست باورها، ثبات‌قدم و ایستادگی ما را درهم بشکند


گفتگوی تلفنی وزرای امور خارجه جمهوری اسلامی ایران و پاکستان


پربیننده ترین خبرها

ادعای ویتکاف: بازرسان آژانس بین‌المللی انرژی اتمی راهی ایران خواهند شد


عراقچی خطاب به رهبر انقلاب: شکی نیست که رهنمودهای شما پشتوانه محکمی برای حفظ عزت ملی، دفاع از حقوق مردم و حرکت در مسیر دستیابی به اهداف انقلاب است.


ترامپ به اکسیوس: من برای جلوگیری از تبدیل جنگ به رکود اقتصادی جهانی، با ایران مذاکره کردم.


نبیه بری: درصورت پایبندی اسرائیل، پایبندی حزب الله به آتش‌بس را تضمین می‌کنیم


قطر در جام جهانی ۲۰۲۶ با نتیجه سنگین ۶ بر صفر مغلوب کانادا شد.


کاخ سفید: سفر ونس به سوئیس لغو شد/مشتاق آغاز گفت وگوهای فنی هستیم


سخنگوی کاخ سفید: معاون رئیس جمهور امشب به سوئیس نخواهد رفت زیرا برنامه‌های لجستیکی برای مذاکرات آینده هنوز نهایی نشده است.


تخطی طرف آمریکایی اقدام متقابل تعیین‌شده به‌همراه دارد


درپی نبرد سنگین در جنوب لبنان؛ حزب‌الله: حماسه‌ کربلایی رقم خواهیم زد


اذعان صهیونیست ها به ناکامی ارتش اشغالگر در ارتفاعات نبطیه


درخواست بودجه 80 میلیارد دلاری پنتاگون از کنگره