یک نظامی اسرائیلی در شمال فلسطین اشغالی مجروح شد

چهارشنبه 13 شهريور 1398
14:29
یک نظامی اسرائیلی در شمال فلسطین اشغالی مجروح شد منابع خبری در رژیم صهیونیستی اعلام کردند که در شرایطی مبهم، یک نظامی این رژیم در شمال فلسطین اشغالی مجروح شده است.

العالم - فلسطین اشغالی

رسانه‌های اسرائیلی صبح امروز چهارشنبه از مجروح شدن یک نظامی در شمال فلسطین اشغالی خبر دادند.

شبکه خبری المنار به نقل از رسانه‌های اسرائیلی گزارش کرد که یک سرباز، با اصابت یک سنگ به سرش در یکی از پایگاه‌های نظامی در شمال فلسطین اشغالی، مجروح شده و به بیمارستان منتقل شده است.

وبگاه خبری «والا» امروز گزارش کرد که این حادثه شب گذشته در یکی از پایگاه‌های نظامی در شمال (فلسطین اشغالی) رخ داده و علت حادثه هنوز روشن نیست.

به گفته این وبسایت خبری اسرائیلی، سرباز مجروح به بیمارستان منتقل شده و پلیس نظامی هم در حال تحقیق در خصوص این حادثه است. همچنین این حادثه در زمان فعالیت ارتش در این پایگاه نبوده است.

شمال فلسطین اشغالی در مدت اخیر، بعد از تهدیدهای حزب الله مبنی بر اینکه پاسخ تجاوزها و حملات اخیر اسرائیل را خواهد داد، در تنش به سر می‌برد تا اینکه حزب‌الله با حمله به یک خودرو نظامی، موفق شد چند نظامی را مجروح کند.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

ورود پیکر مطهر شهید امیر سرتیپ دوم خلبان کاظمی به کشور تا ساعاتی دیگر


گزارش العالم از تشدید ماشین سرکوب رژیم صهیونیستی در کرانه باختری فلسطین+ فیلم


هفت نامزد دبیرکلی سازمان ملل؛ آغاز رایزنی‌ها در شورای امنیت برای تعیین جانشین گوترش


افزایش خودکشی نظامیان صهیونیست؛ دو تن دیگر خود را کشتند


انصارالله حملات آمریکا و عربستان به عراق را محکوم کرد


الحشد الشعبی: شماری از مقر این سازمان هدف حملات تروریستی آمریکا و عربستان قرار گرفت


یمن از سرنگونی یک پهپاد شناسایی عربستان در شمال صنعا خبر داد


احراز شهادت یکی از قهرمانان سوخو ۲۴ ارتش


حمله به پایگاه آمریکا در اردن با موشک بالستیک


سه نفتکش متخلف مورد اصابت قرار گرفته و متوقف شدند