مخالفت فلسطینی ها با سفر نتانیاهو به الخلیل

چهارشنبه 13 شهريور 1398
18:40
مخالفت فلسطینی ها با سفر نتانیاهو به الخلیل جنبش مقاومت اسلامی فلسطین (حماس) در واکنش به رفتن بنیامین نتانیاهو نخست وزیر رژیم اشغالگر اسرائیل به حرم حضرت ابراهیم (ع) در شهر الخلیل، اعلام کرد : این اقدام نتانیاهو، نشانه ای از درگیری است که مقامات رژیم اشغالگر طی آن به سمت یهودی سازی کرانه باختری به عنوان یک امر واقع پیش می روند.

العالمفلسطین اشغالی

جنبش حماس تاکید کرد: مقاومت در کرانه باختری و ملت قهرمان فلسطین ، به شهرک نشینان اجازه نخواهند داد که در سرزمین ما در امنیت زندگی کنند.

این جنبش از مسئولان تشکیلات خودگردان فلسطین و سرویس های امنیتی وابسته به آن خواست از سخنانی بپرهیزند که موجب از دست رفتن هوشیاری مردم می شود.

حماس همچنین از مقامات تشکیلات خودگردان فلسطین و سرویس های امنیتی وابسته به آن ، خواست که توافق های خود با رژیم اشغالگر اسرائیل را متوقف کند و دست مقاومت را برای مقابله با اشغالگران بازد بگذارد.

دراین حال، " بدران جابر" از مسئولان جبهه خلق برای آزادی فلسطین گفت : اهالی الخلیل، برای تظاهرات به نشانه مخالفت با سفر نتانیاهو به الخلیل و مخالفت با شهرک سازی ادامه می شوند.

همچنین، جبهه دموکراتیک برای آزادی فلسطین اعلام کرد : تصمیم نتانیاهو برای یورش به حرم ابراهیمی در راستای تبلیغات انتخاباتی با هدف کسب آرای بیشتر صورت می گیرد و هدف نتانیاهو و کابینه افراطی وی از این اقدام، یهودی سازی مقدسات اسلامی و سلطه بر قدس است.

جبهه دموکراتیک برای آزادی فلسطین همچنین اعلام کرد که این اقدام نتانیاهو، مستلزم اقدامات عملی از سوی رهبران فلسطینی در زمینه سلب اقرار به اسرائیل و توقف هماهنگی امنیتی با این رژیم و تحمیل تحریم اقتصادی است.

همچنین جبهه المجاهدین اعلام کرد که با قرار گرفتن مقدسات فلسطینی به عنوان بازیچه در دستان نتانیاهو برای پیروزی در انتخابات مخالف است.

0% ...

آخرین اخبار

نگاهی به موازنه جدید بازدارندگی ایران، از ضاحیه تا تهران+ فیلم


دیدار و گفت‌وگوی هیات حماس با معاون وزیر خارجه روسیه


اردوغان: شبکه آدم‌کش نتانیاهو ترکیه را نیز تهدید می‌کند


سفیر ایران در روسیه: بربرها هم به مخازن آب حمله نمی‌کردند


اسرائیل اصابت ناشی از حملات ایران به پایگاه هوایی خود را تایید کرد


شمار شهدای لبنان به ۳ هزار و ۶۹۶ نفر رسید


بازتاب پاسخ ایران به تجاوز آمریکا در رسانه‌های عربی؛ از شلیک «خیبرشکن» تا هشدار به متجاوزا


سیاسی‌کاری غرب در آژانس؛قطعنامه ضدایرانی در شورای حکام تصویب شد


پزشکیان عضویت غیر دائم قرقیزستان در شورای امنیت سازمان ملل را تبریک گفت


بقایی: جام جهانی نباید بهانه‌ای برای تبعیض و آزار نمایندگان ورزشی ملت‌ها شود