لاوروف اواسط مهرماه به بغداد می‌رود

پنج‌شنبه 21 شهريور 1398
20:49
لاوروف اواسط مهرماه به بغداد می‌رود وزیر امور خارجه روسیه قصد دارد اواسط مهرماه به بغداد سفر کند تا با مقامات این کشور درباره تحولات منطقه گفت‌وگو کند.

العالم - آسیا

«ماریا زاخارووا» سخنگوی وزارت امور خارجه روسیه روز پنجشنبه خبر داد که «سرگئی لاوروف» وزیر امور خارجه روسیه روزهای 7 و 8 اکتبر (15 و 16 مهرماه) به عراق سفر خواهد کرد.

زاخارووا که در یک کنفرانس خبری این موضوع را مطرح کرد، افزود که لاوروف در این سفر با مقامات عراقی در بغداد و همچنین با مقامات منطقه کردستان عراق در اربیل دیدار خواهد کرد.

بر اساس گفته زاخارووا، دو طرف در این سفر درباره موضوعات محوری منطقه غرب آسیا از جمله اوضاع در عراق و سوریه و منطقه خلیج فارس گفت‌وگو خواهند کرد. همچنین بحث درباره ایران و تحولات در سرزمین‌های فلسطینی از جمله موضوعات دیگر خواهد بود.

سخنگوی وزارت امور خارجه روسیه اضافه کرد که بحث توسعه همکاری در زمینه مبارزه با تروریسم و افراطی‌گری در این سفر از اهمیت خاصی برخوردار خواهد بود و همچنین بحث‌هایی درباره توسعه فراگیر همکاری در زمینه‌های سوخت، انرژی و انسانی نیز انجام خواهد شد.

0% ...

آخرین اخبار

صدای سه انفجار در جاسک، واقع در جنوب شرقی بندرعباس، شنیده شد.


صدای انفجارهای مهیب در شهر سیریک واقع در جنوب ایران شنیده شد.


محمدجواد لاریجانی: مدیریت کامل تنگه هرمز با ماست و در این موضوع حتی یک میلی‌متر هم نباید عقب‌نشینی کنیم.


مقاومت اسلامی عراق: عادی‌سازی روابط با رژیم صهیونیستی خیانت بزرگی است، چه زیر چتر توافق ابراهیم باشد و چه تحت هر نام دیگری.


حمله پهپادی به مقر تروریست‌های تجزیه‌طلب در «سلیمانیه» عراق


سازمان انرژی اتمی ایران: ادعای حمله به نیروگاه بوشهر صحت ندارد


ارتش اشغالگر برای کنترل بر ارتفاعات جولان اشغالی، گاو استخدام می‌کند!+فیلم


گزارش العالم از حملات متعدد رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان+ فیلم


شهادت یکی از مدیران مخابرات هرمزگان در حمله دیشب آمریکا


عراقچی: ایران به حمایت از لبنان و پایان اشغالگری رژیم صهیونیستی متعهد است