انهدام یک شبکه تروریستی در شمال مصر

يکشنبه 24 شهريور 1398
17:35
انهدام یک شبکه تروریستی در شمال مصر وزارت کشور مصر از انهدام یک تیم تروریستی در شبه جزیره سینا در شمال مصر خبر داد.

العالم - مصر

وزارت کشور مصر بعد از ظهر امروز (یکشنبه) اعلام کرد که نیروهای امنیتی این کشور توانسته‌اند یک تیم تروریستی را در شبه جزیره سینا به دام انداخته و تمامی اعضای آن را به قتل برسانند.

به نوشته پایگاه خبری الیوم السابع، در بیانیه وزارت کشور مصر آمده است که در درگیری میان نیروهای امنیتی با تروریست‌ها چهار نیروی پلیس زخمی و تمامی تروریست‌ها نیز کشته شده‌اند.

در جزئیات این عملیات همچنین آمده است که نیروهای امنیتی مصر پس از اطلاع یافتن از قصد یک تیم تروریستی برای انجام عملیات در منطقه «جلبانه» در شبه جزیره سینا، مأموران توانستند تروریست‌ها را داخل خودرویی در این منطقه به دام بیندازند.

پس از انهدام این تیم تروریستی سلاح‌ها و مهمات آنها به دست نیروهای امنیتی مصر افتاد.

به گفته پلیس مصر این سلاح‌ها در جریان حملات تروریست‌ها به پایگاههای پلیس به دست آنها افتاده است.

شبه جزیره سینا به علت شکل جغرافیایی و زیست عشیره‌ای که دارد، به محلی برای حضور تروریست‌ها تبدیل شده است. از سال ۲۰۱۱ و انقلاب مصر این منطقه نیز نا امن شد و با ظهور تروریست‌های داعش گروهکی به نام «ولایت سیناء» که خود را از شاخه‌های داعش معرفی می‌کرد، اعلام وجود کرد. عملیات نیروهای امنیتی و پلیس مصر تا کنون برای تأمین امنیت این منطقه ناکام بوده است.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

روند مذاکرات ایران و عمان درباره تنگه هرمز در مسیری مثبت و سازنده


حمله موشکی و پهپادی یمن به مواضع نیروهای همسو با عربستان+فیلم


توافق هرمز؛ گزینه‌های ترامپ را محدود و موضع ایران را تقویت کرد


ادعای ونس درباره مجوز ایران برای عبور حداکثری نفت از تنگه هرمز


سخنگوی ارتش: نظم ایرانی حاکم بر تنگه هرمز غیرقابل بازگشت است


معادله جدید یمن علیه عربستان؛ محاصره در برابر محاصره، حمله در برابر حمله


ویدیوگرافیک/فلسطین؛ یک کلام از بحر تا نهر


روایت رسانه اسرائیلی از فشار واشنگتن بر تل‌آویو برای آتش‌بس و خلع سلاح حماس


ترکیه تردد کشتی‌های تجاری به مقصد روسیه را در دریای سیاه محدود کرد


ذوالقدر: آمریکا تا رفتارش را تصحیح نکند تنگه هرمز باز نخواهد شد


پربیننده ترین خبرها

ثبت تردد ۵.۸ میلیون زائر حسینی از مرزهای اربعینی در سفرهای رفت و برگشت


شنیده شدن صدای 2 انفجار در پایتخت افغانستان


ترامپ با بن‌سلمان درباره ایران گفت‌وگو می‌کند


واردات نفت آمریکا از عربستان صفر شد


مجروح شدن 51 فلسطینی در یورش نظامی اسرائیل به اردوگاه قلندیا


دستور ترامپ برای تحقیق درباره چگونگی افشای کمبود تسلیحات


ادعای ترامپ: جنگ بزودی پایان می‌یابد/تامین برخی مهمات «محدودتر» شده است


منابع یمنی از وقوع چندین انفجار شدید در پایگاه‌های نیروهای مزدور عربستان در حضرموت واقع در شرق یمن بر اثر حمله پهپادی خبر دادند.


هادی العامری دبیرکل سازمان بدر عراق خواستار تعویق هرگونه پاسخ مقاومت اسلامی به تجاوز آمریکایی-سعودی شد و گفت: ما از طریق مجاری دیپلماتیک پیگیر حقوق شهدا و مجروحان خواهیم بود.


وال استریت ژورنال با استناد به ارزیابی‌های اطلاعاتی آمریکا: روسیه ممکن است برای آزمایش ناتو به یک کشور متحد ما حمله کند.


شمار کشته‌های حمله به نیروهای مورد حمایت عربستان در یمن به ۵۸ نفر رسید