گوترش خواستار کاهش تنش‌ها در منطقه غرب آسیا شد

يکشنبه 24 شهريور 1398
21:51
گوترش خواستار کاهش تنش‌ها در منطقه غرب آسیا شد دبیر کل سازمان ملل روز یکشنبه خواستار کاهش تنش‌ها در منطقه غرب آسیا شد و بدون اشاره به حملات 5 ساله ائتلاف سعودی به یمن، حملات به پالایشگاه‌های عربستان را محکوم کرد.

العالم - آمریکا

«آنتونیو گوترش» دبیر کل سازمان ملل روز یکشنبه خواستار کاهش تنش‌ها در منطقه شد.

وی بدون اشاره به حملات پنج ساله ائتلاف به رهبری سعودی به شهرهای مختلف یمنی، حملات به پالایشگاه‌های نفت عربستان را محکوم کرد.

نیروهای ارتش یمن صبح شنبه دو پالایشگاه نفتی «بقیق» و «خریص» شرکت آرامکو در «شرقیه» عربستان سعودی را هدف حملات پهپادی خود قرار دادند.

«یحیی سریع» سخنگوی نیروهای مسلح یمن گفت که عملیات مذکور در چارچوب حق طبیعی و مشروع ما در پاسخگویی به جنایات ائتلاف متجاوز و محاصره پنج ساله یمن صورت گرفته است.

وی تأکید کرد که این عملیات یکی از بزرگترین عملیات‌هایی است که نیروهای ما در عمق سعودی انجام داده و پس از رصد اطلاعاتی دقیق و همکاری افراد شریف و آزاده در داخل عربستان سعودی صورت گرفته است.

به گزارش خبرگزاری رویترز، در پی این حملات پهپادی، بخشی از تولید و صادرات نفتی سعودی مختل شده است.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

ترامپ و سیاست فرار از مسوولیت؛ از اقتصاد و تورم آمریکا تا جنگ علیه ایران


آغاز پروازهای مسافربری میان روسیه و سوریه پس از ۱۸ ماه


نماینده ارشد آمریکایی: به جنگ علیه ایران پایان دهید


طوفان و سیل در ایندیانای آمریکا ۶ کشته بر جای گذاشت


درخواست مقاومت برای استقلال اقتصادی و مالی عراق از آمریکا


حملات هوایی، توپخانه‌ای و فسفری رژیم صهیونیستی به مناطقی از جنوب لبنان


هزینه میلیارد دلاری جنگ علیه ایران بر دوش رانندگان آمریکایی


5 زخمی در پی تیراندازی در دانشگاه ایالتی ویرجینیا


«غیرقابل پیروزی»؛ توصیف سناتور دموکرات از جنگ علیه ایران


یمن: در کنار حزب‌الله هستیم/ انتقاد از همدستی دولت بیروت و حکام عرب با اسرائیل