انگلیس و اتحادیه اروپا درباره سرعت بخشیدن به مذاکرات برگزیت توافق کردند

دوشنبه 25 شهريور 1398
18:56
انگلیس و اتحادیه اروپا درباره سرعت بخشیدن به مذاکرات برگزیت توافق کردند نخست وزیر انگلیس و رئیس کمیسیون اروپا روز دوشنبه پس از دیدار با یکدیگر در بروکسل درباره ضرورت سرعت بخشیدن به مذاکرات برگزیت توافق کردند.

العالم ـ اروپا

بر اساس گزارش دفتر نخست وزیری انگلیس، بوریس جانسون و ژان‌کلود یونکر توافق کردند که مذاکرات در سطح سیاسی میان «میشل بارنیه» نماینده شورای اروپا در امور برگزیت و «استفن بارکلی» وزیر برگزیت انگلیس ادامه پیدا کردند.

پس از توافق آذرماه سال گذشته، میان دولت ترزا می با اتحادیه اروپا درباره نحوه اجرای برگزیت، اتحادیه اروپا تاکید کرد که درباره این توافق دوباره مذاکره نخواهد کرد. با این حال به نظر می رسد که پس از ملاقات امروز، طرف اروپایی موضوع نرم تری را اتخاذ کرده و در نتیجه، طرفین توافق کردند که مذاکرات به صورت روزانه دنبال شود.

بر اساس این گزارش جانسون تمایل خود را برای رسیدن به توافق با اتحادیه اروپا مورد تاکید قرار داده، اما تصریح کرده است که مهلت برگزیت را تمدید نخواهد کرد. وی عنوان کرد که طبق برنامه اعلام شده ۳۱ اکتبر (۹ آبان) انگلیس را از اتحادیه اروپا خارج خواهد کرد.

ژان‌کلود یونکر هم در این ملاقات تصریح کرد که انگلیس وظیفه دارد تا متناسب با پیش‌نویس توافق برگزیت راه حل عملی و قانونی ارائه کند. بر اساس بیانیه کمیسیون اروپا، وی اعلام کرد بروکسل آمادگی دارد تا برای رسیدن به توافق با انگلیس ۷ روزه هفته همکاری کند.

به گزارش ایرنا، در حالی که فشارها روی دولت انگلیس برای دست یابی به توافق با اتحادیه اروپا بر سر چگونگی اجرای برگزیت افزایش یافته است، دو وزیر کابینه جانسون دیروز اعلام کردند که توافق با بروکسل در تیررس قرار دارد.

انگلیس کمتر از ۴۶ روز دیگر مهلت دارد تا درباره چگونگی خروج از اتحادیه اروپا به توافق رسیده یا بدون توافق این اتحادیه را ترک کند. نخست وزیر انگلیس از سه شنبه هفته گذشته به مدت پنج هفته (۱۴ اکتبر -۲۲ مهر) تعطیل کرد تا دولت بتواند بدون مزاحمت قانون گذاران، برگزیت را اجرا کند.

جانسون تاکید دارد که به برگزیت بی توافق تمایلی ندارد، اما دولت او همه اقدامات لازم را برای مواجه با این سناریو پیش‌بینی کرده است.

0% ...

آخرین اخبار

نامه ایران به شورای امنیت در پی تهدید مقام معظم رهبری توسط رژیم صهیونی


مراسم وداع و تشییع پیکر آقای شهید ایران با حضور میلیون‌ها جانفدا برگزار می‌شود


تهران آماده میزبانی از مراسم آخرین وداع با رهبر شهید انقلاب+ فیلم


بازدید دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی از یادمان شهدای ناوشکن دنا


ویدیوگرافیک/ چشم ایران در فضا


ترامپ: جلسات بسیار خوبی در رابطه با ایران داشتیم


دیوان عالی اسرائیل انتصاب وکیل شخصی نتانیاهو به سمت بازرس کل را متوقف کرد


عفو بین‌الملل: نیروهای پشتیبانی سریع در الفاشر سودان مرتکب جنایات علیه بشریت شدند


وزیر جنگ رژیم صهیونیستی: ارتش ما در لبنان باقی خواهد ماند


تراژدی در جشن فوتبال مکزیک؛ سه کشته بر اثر ازدحام جمعیت در مکزیکوسیتی