استرالیا: از تنش با ایران اجتناب کنید!

چهارشنبه 27 شهريور 1398
04:43
استرالیا: از تنش با ایران اجتناب کنید! نخست‌وزیر استرالیا بامداد چهارشنبه خواستار اجتناب از هر گونه درگیری نظامی با ایران به بهانه حمله به آرامکو شد.

العالم - آسیا

«اسکات موریسون»، نخست‌وزیر استرالیا همچنین فضاسازی‌ها در خصوص احتمال اقدام نظامی آمریکا علیه ایران به بهانه حملات اخیر به تأسیسات نفتی عربستان سعودی را رد کرد.

موریسون که قرار است به زودی در یک سفر رسمی برای دیدار با «دونالد ترامپ»، رئیس‌جمهور آمریکا روانه واشنگتن شود، درباره پیام توئیتری اخیر ترامپ که از آن تعبیر احتمال اقدام نظامی علیه ایران شده گفت: «بیانیه آمریکا بیانیه‌‌ای درباره توان این کشور [برای اقدام علیه ایران] بود، نه لزوماً قصد آن. بنابراین من فکر می‌کنم ما در این حوزه باید با احتیاط و با حساسیت عمل کنیم.»

دونالد ترامپ بعد از آنکه «مایک پامپئو»، وزیر خارجه آمریکا مستقیماً ایران را به نقش‌آفرینی در حمله به آرامکو متهم کرد در توئیتی نوشته بود آمریکا «آماده شلیک» برای پاسخ دادن به عاملان این حمله است.

عده‌ای این توئیت ترامپ را به احتمال اقدام نظامی آمریکا علیه ایران تعبیر کردند، اما یک مقام ارشد آمریکایی روز بعد، با ارائه توضیحاتی از تهدید نظامی ایران عقب‌نشینی کرد.

0% ...

آخرین اخبار

۵۷ مهاجر مغربی در عبور از مرز اسپانیا به منطقه آفریقایی سئوتا مفقود شدند


مذاکرات دولت موقت و اپوزیسیون ونزوئلا شروع شد


شمار کشته‌های حمله به نیروهای مورد حمایت عربستان در یمن به ۵۸ نفر رسید


وال استریت ژورنال با استناد به ارزیابی‌های اطلاعاتی آمریکا: روسیه ممکن است برای آزمایش ناتو به یک کشور متحد ما حمله کند.


هادی العامری دبیرکل سازمان بدر عراق خواستار تعویق هرگونه پاسخ مقاومت اسلامی به تجاوز آمریکایی-سعودی شد و گفت: ما از طریق مجاری دیپلماتیک پیگیر حقوق شهدا و مجروحان خواهیم بود.


منابع یمنی از وقوع چندین انفجار شدید در پایگاه‌های نیروهای مزدور عربستان در حضرموت واقع در شرق یمن بر اثر حمله پهپادی خبر دادند.


ادعای ترامپ: جنگ بزودی پایان می‌یابد/تامین برخی مهمات «محدودتر» شده است


دستور ترامپ برای تحقیق درباره چگونگی افشای کمبود تسلیحات


مجروح شدن 51 فلسطینی در یورش نظامی اسرائیل به اردوگاه قلندیا


واردات نفت آمریکا از عربستان صفر شد