زمانی که یمنی ها خدای غرب را نابود کردند

شنبه 30 شهريور 1398
09:07
زمانی که یمنی ها خدای غرب را نابود کردند از پنج سال پیش تا کنون میلیون ها شهروند یمنی زیر بمباران کور و محاصره وحشیانه ای که حتی مانع از رسیدن اب و غذا به انان شده ،زندگی می کنند زندگی مالامال از  وحشت ،قحطی و بیماری که  یمن را به بزرگترین فاجعه انسانی درعصر حاضر تبدیل کرده است

العالم - یمن

در همین حال وجدان غرب در برابر این فاجعه به خوابی عمیق فرو رفته بود تا اینکه حمله به تاسیسات نفتی ارامکو وجدان غرب را به یکباره بیدار کرد!

جامعه غربی زمانی که سوختن میادین نفتی را دید از خواب پرید و به جستجوی عامل و منشا این حملات و محل پرواز پهپادهایی است که به تاسیسات نفتی حمله کردند، پهپادهایی که خواب خوش را بر غرب حرام کردند.

غربی ها یکباره "متمدن" شدند بدون اینکه حتی یکبار این سوال به ذهنشان خطور کند که "چرا چنین شد؟"

تصاویر کودکان یمنی که از سوء تغذیه تغییرشکل داده اند و از تشنگی حتی قطره اشکی برای گریستن ندارند، نوزادانی که از شیرمادر محروم هستند و لبهایشان از خشکی زخم شده، تصاویر پدرانی که از شرم سر به زیرافکنده اند، کودکانی که در مخروبههای خانه ای بمباران شده توسط ائتلاف ضد یمنی با حمایت غرب متمدن، سرگردانند هیچ کدام از این تصاویر وجدان خفته غرب را بیدار نکرد و آنها را به حرکت از جایگاه متمدنانه و بشر دوستانهشان وانداشت اما به محض سوختن بشکه های نفت از جا جهیدند واحساسات همچون غرایز حیوانی آنها زنده شد.

اما ترامپ، نماینده این تمدن حیوانی نژادپرست و عاشق سفیدپوستان و بزرگترین شریک در کشتار یمنی ها و گرسنه نگاه داشتن و ترساندن آنان به جای توجه به اندک انسانیت در ذات متعفن خود و دست برداشتن از اشباع غرایز حیوانی سیری ناپذیر خود، با بی شرمی می گوید ایران را مورد تحریم حداکثری قرار می دهد زیرا یمنی ها در پاسخ به 5 سال سوختن خود، نفت را به آتش کشیدند.

اما سایر سران تمدن وحشی غرب پس از توهین به خدای خود یعنی نفت، با یکدیگر نجوا کردند و تصمیم گرفتند همگی از مقدسات خود دفاع کنند و صبحگاهان با یکدیگر تجمع کردند تا درباره نوع پاسخ دادن و بازگرداندن اعتبار از دست رفته خدای سوخته خود با یکدیگر مشورت کنند.

اقدام یمنی های قدرتمند در حمله پهپادی به الهه غرب؛ کار پسندیده ای بود زیرا تجربه 5 سال گذشته بدون شک ثابت کرده است که مردم آزاده یمن فقط با هدف گیری خدای غربی‌ها می توانند از حملات این ائتلاف وحشی جلوگیری کنند فقط در این صورت است که همگی آنان به پایش می افتند.

مَثَلُ الَذینَ اتَّخذوا مِنْ دونِ اللّهِ اولیاءَ کمَثلِ العنکبوتِ اتَّخَذَتْ بیتاً وَ اِنَّ أَوْهَنَ البیوتِ لبیتُ العنکبوتِ لَوْ كَانُوا يَعْلَمُونَ.

شفقنا

0% ...

آخرین اخبار

نیروی اجاره‌ای موساد به دار مجازات آویخته شد


هلال احمر حمله به شناور حامل اقلام حیاتی بیماران دیالیزی را محکوم کرد


دومینوی برکناری‌ها در پنتاگون، وزیر نیروی دریایی هم برکنار شد


گزارش خبرنگار العالم از تجمعات مردمی تهران در حمایت از جبهه مقاومت


اعتراض ایران به سوء استفاده آمریکا از خاک و آسمان ۵ کشور


عراقچی: تجاوز نظامی آمریکا و رژیم اسراییل به ایران علت ناامنی در خلیج فارس و تنگه هرمز است


پزشکیان: بدعهدی، محاصره و تهدید مانع اصلی مذاکره واقعی است‌


جلسه ائتلاف شیعی «چارچوب هماهنگی» برای تعیین نامزد نخست‌وزیری عراق به جمعه موکول شد


حزب‌الله: اگر اسرائیل از خاک لبنان کاملًا عقب‌نشینی نکند، تا آخرین نفس مبارزه خواهیم کرد


قالیباف: بازگشایی تنگه هرمز با نقض فاحش آتش‌بس ممکن نیست