فایننشال تایمز: حمله آرامکو ضربه‌ای به طرح بن‌سلمان بود

يکشنبه 31 شهريور 1398
10:50
فایننشال تایمز: حمله آرامکو ضربه‌ای به طرح بن‌سلمان بود یک رسانه غربی نوشت که حمله به تاسیسات نفتی عربستان سعودی، ضربه‌ای به طرح اقتصادی ولیعهد این کشور وارد کرده است.

العالم - عربستان سعودی

روزنامه «فایننشال تایمز» روز شنبه گزارشی مبسوط درباره آنچه آن را «شکاف‌های در امنیت عربستان سعودی» توصیف کرده، نوشته است.

این روزنامه انگلیسی خاطرنشان کرد، حمله هفته گذشته به تاسیسات نفتی آرامکوی سعودی باعث بیشترین کاهش در سطح تولید نفت این کشور پادشاهی شده است. اما در عین حال، این حمله نشان داد که ریاض در تعامل با تنش فزاینده میان تهران و واشنگتن، چقدر شکننده است.

به نوشته این روزنامه، این زمان‌بندی به نفع عربستان سعودی نیست که می‌خواهد توجه جهانی را از پرونده قتل «جمال خاشقجی» روزنامه‌نگار عربستانی، که دوم اکتبر گذشته به فجیع‌ترین شکل در کنسولگری کشورش در استانبول به قتل رسید.

فایننشال تایمز افزود، حمله یاد شده «ضربه‌ای» به طرح اقتصادی «محمد بن‌سلمان» ولیعهد سعودی وارد کرد که همواره می‌گفت: «ما یک قدرت بزرگ هستیم»؛ ادعایی که این حمله از بین رفت.

حملات صورت گرفته به تاسیسات نفتی عربستان سعودی، تردیدهای زیادی را در خصوص کارآیی ناوگان نظامی عربستان و شکست سامانه های دفاعی این کشور در رهگیری هواپیماهای بدون سرنشین و موشک های یمنی ایجاد کرده است. جریان انصارالله یمن مسئولیت کامل حملات پهپادی خود ضد تاسیسات نفتی عربستان توسط 10 هواپیمای بدون سرنشین را پذیرفته است، این در حالی است که واشنگتن و ریاض برای کاهش خفت خود که در نتیجه موفقیت این حملات به وجود آمده، مدعی هستند که حملات مذکور از سوی یمن نبوده، بلکه از ایران یا عراق انجام شده است. آنها ادعا کرده‌اند که این حملات احتمالا توسط موشک های کروز یا هواپیما صورت گرفته است.

تسنیم

0% ...

آخرین اخبار

پزشکیان: مقاومت ملت ایران موجب عزت کشور در جهان اسلام شد


قیمت جهانی طلا؛ قربانی نرخ بهره آمریکا


بازدید سید عباس عراقچی وزیر امور خارجه از نمایشگاه شهدای ناو دنا و دیدار با دریادار شهرام ایرانی فرمانده نیروی دریایی ارتش


بازارهای مالی آسیا و آمریکا صعودی شدند


کاهش قیمت نفت در پی ابهام درباره مذاکرات احتمالی ایران و آمریکا


دستمان روی ماشه است/ آمادگی ایران برای گسترش همکاری‌های دفاعی با قطر


گفتگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و فرانسه


ثبت‌نام اربعین آغاز شد


عقب‌نشینی بوئینگ از آسمان چین


گزارش العالم از موج گسترده بازداشت در عراق به اتهام فساد + فیلم