پیام توئیتری ظریف به مناسبت سالروز دفاع مقدس

يکشنبه 31 شهريور 1398
20:07
پیام توئیتری ظریف به مناسبت سالروز دفاع مقدس وزیر امور خارجه در حساب کاربری خود در توییتر به مناسبت سالروز دفاع مقدس نوشت: منطقه ما از زمان تجاوز صدام به ایران تاکنون همواره در آشوب بوده است ما می خواهیم ۳۱ شهریور روز صلح باشد نه روز جنگ.

العالم - ایران/ سیاسی

محمد جواد ظریف در این توییت افزود: «۳۱ شهریور ۱۳۵۹ برای ایرانیان روز تلخی است زیرا یادآور تجاوز صدام با پشتیبانی قدرت‌های جهانی به ایران است.»

ظریف تاکید کرد: «منطقه ما از آن زمان تاکنون همواره در آشوب بوده است. ما می‌خواهیم ۳۱ شهریور روز صلح باشد و نه جنگ.»

وی تصریح کرد: «رئیس‌جمهوری روحانی، امروز «ائتلاف: ابتکار صلح هرمز» را کلید زد. جزئیات در مجمع عمومی ملل متحد.»

حجت‌الاسلام والمسلمین حسن روحانی رئیس جمهوری اسلامی ایران صبح امروز یکشنبه در مراسم رژه نیروهای مسلح گفت: امسال در سازمان ملل متحد شعار ائتلاف امید، ابتکار صلح هرمز که خلاصه آن حب و امید است را به جهان ارائه خواهیم کرد.

رئیس جمهوری فردا دوشنبه برای شرکت در هفتاد و چهارمین نشست مجمع عمومی سازمان ملل به نیویورک خواهد رفت.

محمدجواد ظریف وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران نیز جمعه شب گذشته وارد نیویورک شد.

ایرنا

0% ...

آخرین اخبار

وام یک میلیارد دلاری بانک بریکس به آفریقای جنوبی برای نوسازی زیرساخت‌های خدمات شهری


پزشکیان با رئیس‌جمهور پاکستان دیدار کرد


حماس: اسرائیل به‌دنبال تحمیل ساختار سیاسی جدید در غزه است


دیدار فرمانده ارتش پاکستان با پزشکیان


توافق ایران و عمان بر سر گفتگو از طریق کارگروه مشترک درباره مدیریت هرمز


استان تهران ۱۳ و ۱۴ تیر تعطیل شد


بیانیه حزب الله لبنان در خصوص حملات جدید رژیم صهیونیستی


پزشکیان وارد اسلام‌آباد شد


عراقچی وارد اسلام‌آباد شد


دلیل ترس رژیم صهیونیستی از ناوگان آزادی چیست؟