پرواز دو جنگنده اف-16 ترکیه بر فراز حریم هوایی سوریه

سه شنبه 2 مهر 1398
20:29
پرواز دو جنگنده اف-16 ترکیه بر فراز حریم هوایی سوریه جنگنده‌های نیروی هوایی ترکیه سه‌شنبه با انجام ماموریتی حریم هوایی سوریه را نقض کردند.

العالم - سوریه

وزارت دفاع ترکیه سه شنبه از پرواز جنگنده‌های خود بر فراز حریم هوایی سوریه خبر داد.

به نوشته خبرگزای «قاسیون» دو فروند جنگنده «اف-16» نیروی هوایی ترکیه 24 سپتامبر (سه شنبه دوم مهر) بر فراز بخش‌هایی از حریم هوایی سوریه پرواز کردند.

وزارت دفاع ترکیه در توضیح این ماموریت اعلام کرد که این پروازها بخشی از عملیات نظامی در این کشور است.

جنگنده‌های ارتش ترکیه روزهای گذشته نیز مبادرت به اجرای چنین ماموریت‌هایی در حریم هوایی سوریه کردند.

وزارت دفاع ترکیه همچنین اعلام کرد که تعدادی از نیروهای آمریکا و ترکیه دومین گشت‌زنی خود را به همراه خودروها و هواپیماهای بدون سرنشین در سوریه آغاز کردند.

این وزارتخانه تصاویری را منتشر ساخت که نشان می‌دهد خودروهای نظامی ارتش آمریکا و ترکیه نزدیک مرز با سوریه هستند.

آنکارا در 16 مرداد گذشته در بیانیه‌ای اعلام کرد که با آمریکا بر سر تشکیل یک مرکز مشترک عملیات در ترکیه به منظور هماهنگی امور مربوط ایجاد منطقه امن و اداره آن توافق کرده‌‌ است.

ترکیه چندی قبل با هشدار به آمریکا درباره عدم اطاله روند پاکسازی شمال سوریه از شبه‌نظامیان کُرد، هشدار داده بود که در صورت تداوم انفعال واشنگتن، آنکارا خود منطقه امنی را در شمال سوریه ایجاد می‌کند.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

گفت‌وگوی اختصاصی العالم با یکی از فعالان تولید محتوای هوش مصنوعی و انیمیشن‌های رسانه‌ای


تغییر محاسبات جنگ؛ آیا هزینه جنگ، ترامپ را مجبور به عقب‌نشینی کرده است؟


طرح اعمال عوارض بر کشتی‌های تجاری در دریای سرخ روی میز انصارالله


دست‌داشتن امارات و آمریکا در حمایت از شبه‌نظامیان پشتیبانی سریع در سودان


اسکات ریتر: ایران با تکیه بر قدرت غیراتمی، دو ابرقدرت هسته‌ای را به زانو درآورد


تأکید قطر بر تداوم گفتگوها؛ دوحه خواستار اجرای توافق میان ایران و ایالات متحده شد


بیانیه مقاومت اسلامی عراق در پاسخ به تجاوز مشترک آمریکا و عربستان به خاک این کشور


شورای امنیت ملی عراق حمله آمریکا و عربستان به الحشد الشعبی را محکوم کرد


سفر رسمی وزیر خارجه کویت به پاکستان؛ رایزنی درباره امنیت منطقه و توسعه همکاری‌های دوجانبه


مقاومت اسلامی عراق خواستار اخراج فوری سفیر عربستان از این کشور شد