کویت برای میزبانی از گفت وگوهای یمنی-یمنی اعلام آمادگی کرد/ درخواست کویت از ایران برای آغاز گفت وگو جهت کاهش تنش درخلیج فارس

پنج‌شنبه 4 مهر 1398
15:25
کویت برای میزبانی از گفت وگوهای یمنی-یمنی اعلام آمادگی کرد/ درخواست کویت از ایران برای آغاز گفت وگو جهت کاهش تنش درخلیج فارس نخست وزیر کویت روز پنجشنبه در سخنرانی خود در مجمع عمومی سازمان ملل تصریح کرد: کویت آماده است برای حل بحران یمن از گفت وگو میان برادران یمنی میزبانی کند.

العالم ـ آسیا

به گزارش خبرگزاری رسمی کویت (کونا)، شیخ جابر المبارک الحمد الصباح ضمن تاکید بر لزوم حل مسالمت آمیز بحران یمن و دوری از راه حل نظامی افزود: با وجود دستیابی به توافق "استکلهم" میان طرف های یمنی، همچنان کارشکنی هایی در مسیر اجرای بندهای این توافق وجود دارد.

درخواست کویت از ایران برای

نخست وزیر کویت در بخش دیگری از سخنان خود به تشدید تنش در خلیج فارس اشاره کرد و گفت: نظر به اصول حسن همجواری که در منشور سازمان ملل نیز ذکر شده است، از جمهوری اسلامی ایران می‌خواهیم که برای اعتمادسازی به منظور آغاز گفت‌وگو بر اساس اصل احترام به حاکمیت‌ کشورها و کاهش تنش در خلیج‌فارس و حفظ سلامت دریانوردی، تدابیر لازم را اتخاذ کند.

وی در ادامه سخنان خود درباره بحران سوریه اظهار داشت: این بحران وارد نهمین سال خود شده و طولانی شدن آن حاکیست که اجماع بین المللی در مورد راه حل این بحران وجود ندارد و طرف های درگیر و بازیگران عمده عرصه سوریه هنوز به توافق در میان خود نرسیده اند.

الصباح درباره بحران سوریه نیز با اشاره به اینکه این بحران وارد نهمین سال شده است، تأکید کرد که بحران سوریه یک شاهد حقیقی است که نشان می‌دهد نبودن اجماع بین‌المللی و گفت‌وگو بین طرف‌های بحران علت اصلی طولانی شدن این نزاع خونین است.

به گزارش ایرنا، وی بار دیگر بر موضع ثابت کویت تأکید کرد و گفت راه‌حل نظامی برای این بحران وجود ندارد و لازمه دستیابی به راه حل سیاسی برای حل و فصل آن، تکیه بر قطعنامه‌های شورای امنیت به خصوص قطعنامه شماره ۲۲۵۴ و بیانیه ژنو مربوط به سال ۲۰۱۲ است.

الصباح همچنین مساله فلسطین را اصلی ترین و محوری ترین مساله جهان عرب و امت اسلامی دانست و گفت حل نشدن این مسئله باعث افزایش تنش و بی‌ثباتی در منطقه خاورمیانه می‌شود.

0% ...

آخرین اخبار

اثر جدید کمال شرف با شرف با کنایه به پنهان‌شدن ترامپ توی کامیون حمل غذا از ترس انتقام ایران


ویرانگری اسرائیل در جنوب لبنان در سایه توهم «توافقنامه چارچوب»


ام اس ناو: ایران زنجیره تأمین ناو آبراهام لینکلن آمریکا را قطع کرد


نمایندگی وزارت خارجه پیگیر سرنوشت دریانوردان هرمزگانی


کسب ۵ نشان طلا و ۲ برنز تکواندوکاران ایران در پاکستان


به‌زودی توهمات ترامپ متوهم را اصلاح می‌کنیم


دیدار دبیر شورای عالی امنیت ملی با خانواده شهید لاریجانی


مراسم بزرگداشت چهلم «آقای شهید ایران»؛ مصلای امام خمینی(ره) تهران


طرح جدید برای محدودکردن اختیارات جنگی ترامپ مقابل عمان


ماجرای تغییر ارز ترجیحی داروها/ موج جدید گرانی داروها آغاز نمی‌شود