آزاد شدن شهروند ایرانی زندانی در آمریکا

پنج‌شنبه 4 مهر 1398
17:28
آزاد شدن شهروند ایرانی زندانی در آمریکا شهروند ایرانی که در استرالیا بازداشت و به آمریکا استرداد شده بود، امروز آزاد و به ایران بازگردانده شد.

العالم - ایران/سیاسی

منابع استرالیایی از آزادی «نگار قدس‌کنی» شهروند ایرانی که در استرالیا بازداشت شده و سپس به آمریکا تحویل داده شده بود، خبر دادند.

روزنامه «دِ آسترِلیَن» نوشت خانم قدس‌کنی چهل ساله که روز گذشته (چهارشنبه) از سوی دادگاه فدرال ایالت «مینه‌سوتا» به تحمل 27 ماه زندان محکوم شده بود، امروز (پنجشنبه) آزاد و به ایران بازگردانده شده است.

قدس‌کنی که در شهر آدلاید زندگی می‌کرد، در تاریخ بیست‌وسوم تیر 1396 به اتهام تلاش برای صادرات تجهیزات الکترونیکی ممنوعه به ایران و نقض تحریم‌های اعمالی از سوی واشنگتن، به درخواست مقامات آمریکایی در استرالیا بازداشت شده بود.

وی پیش از اینکه توسط دولت استرالیا به آمریکا تحویل داده شود، دو سال بدون برگزاری هیچ جلسه دادگاه در این کشور در شرایط بسیار نامناسب (بدون دسترسی به مراقبت‌های پزشکی و دارویی) محبوس بود.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

قالیباف رهسپار باکو شد


حماس حمایت بی‌وقفه ایران از ملت فلسطین را ستود


ادعای گروسی درباره سرنوشت مواد هسته‌ای با غنای بالا در ایران


تیم ملی فوتبال غنا با ثبت یک تساوی مقابل انگلیس به مرحلۀ بعدی جام‌جهانی صعود کرد‌.


سنای آمریکا در اقدامی کم‌سابقه به محدودیت اختیارات جنگی ترامپ علیه ایران رای داد


خبرگزاری رسمی عمان: کشتی هایی که قصد عبور از تنگه هرمز را دارند باید با سازمان بین المللی دریانوردی هماهنگ شوند.


ترامپ مدعی شد: دیروز ۱۹ میلیون بشکه نفت از تنگه هرمز عبور کرد که بیشترین میزان عبور نفت از این تنگه در تاریخ آن است.


خبرگزاری رسمی عمان: کشتی هایی که قصد عبور از تنگه هرمز را دارند باید با سازمان بین المللی دریانوردی هماهنگ شوند.


دبیر کل حزب الله: اسرائیل در میدان نبرد هرگز نمی‌تواند اهدافش را محقق کند


موضوع موشکی در توافقات اخیر وجود نداشته است