لندن: از قانون تبعیت می‌کنیم اما پایان اکتبر اتحادیه اروپا را ترک می‌کنیم

جمعه 5 مهر 1398
12:31
لندن: از قانون تبعیت می‌کنیم اما پایان اکتبر اتحادیه اروپا را ترک می‌کنیم وزیر توسعه بین‌المللی انگلستان می‌گوید که کشورش برای برگزیت در مسیر قانونی قدم برمی‌دارد اما در پایان ماه اکتبر اتحادیه اروپا را ترک خواهد گفت.

العالم- اروپا

دولت انگلیس می‌گوید در زمینه برگزیت از قانون تبعیت خواهد کرد.

«آلوک شارما»، وزیر توسعه بین‌المللی انگلستان در گفت‌وگو با رادیو بی‌بی‌سی اظهار داشت، «ما می خواهیم مطلقا در تبعیت از قانون عمل کنیم و به سختی تلاش می‌کنیم که به یک توافق با اتحادیه اروپا دست یابیم، اما روز 31 اکتبر از اتحادیه اروپا خارج خواهیم شد.»

اخیرا پارلمان بریتانیا پیش از آنکه توسط بوریس جانسون، نخست‌وزیر این کشور تعطیل و سپس توسط دادگاه عالی بازگشایی شود، قانونی را تصویب و دولت را از خروج بدون توافق از اتحادیه اروپا منع کرد.

بوریس جانسون با این قانون مخالف است. او پیش‌تر وعده داده با توافق یا بدون آن در پایان ماه میلادی اکتبر از اتحادیه اروپا خارج خواهد شد.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

روزنامه اسرائیلی: منطقه شاهد موفقیت پهپادی حزب‌الله است


پیش‌بینی معامله‌گران بازار: بهای نفت احتمالا به حدود ۱۲۷ دلار برسد


جنگ ایران زیر ذره‌بین کنگره؛ دموکرات‌ها هگست را زیر سوال بردند


۶۱ درصد آمریکایی‌ها حمله به ایران را اشتباه می‌دانند


چگونه جنگ ایران، معادلات استراتژیک عربستان را تغییر داده است


تحرکات جنگنده‌های اسرائیلی و آمریکایی بر فراز استان الانبار


شهادت ۲۳ لبنانی در ۴۱ حمله رژیم اسرائیل طی روز جمعه


کوبا اقدامات قهری جدید آمریکا علیه این کشور را محکوم کرد


ترامپ: نیروهای آمریکایی مانند دزدان دریایی نفتکش ها را توقیف می کنند


نماینده کنگره آمریکا: ترامپ جنایتکار است