وقوع انفجار در 4 شهر افغانستان

شنبه 6 مهر 1398
08:17
وقوع انفجار در 4 شهر افغانستان مسئولان محلی افغانستان اعلام کردند که چند انفجار امروز شنبه شهرهای کابل، غزنه و جلال آباد را در زمان برگزاری انتخابات ریاست جمهوری لرزاند.

العالم - آسیا

به گزارش شبکه خبری العالم به نقل از رسانه های محلی یک انفجار نیز در مرکز رأی گیری در شهر قندهار در جنوب افغانستان به وقوع پیوست.

طبق آخرین آمار تاکنون در قندهار حداقل 15 نفر در این انفجارها زخمی شده اند. این انفجارهای کمی پس از باز شدن درب مراکز رأی گیری به روی مردم برای مشارکت در انتخابات ریاست جمهوری اتفاق افتاد.

نیروهای امدادی در حال اعزام به محل انفجارها هستند . تاکنون گزارشی از جزئیات این انفجار ها منتشر نشده است .

نزدیک 9 میلیون و 600 هزار نفر در افغانستان واجد شرایط رای دادن هستند. 18 نامزد در انتخابات ریاست جمهوری افغانستان با همدیگر رقابت می کنند. در این انتخابات که پیروز آن به مدت 5 سال روی کار خواهد بود، رقابت بین دو نامزد "اشرف غنی" رئیس جمهور و "عبدالله عبدالله" معاون اجرایی دولت افغانستان شدیدتر است.

دهها هزار نیروی امنیتی در 34 ایالت افغانستان برای تأمین امنیت انتخابات مستقر شده اند. وزارت کشور افغانستان اعلام کرد که 72 هزار نیروی امنیتی را برای تأمین امنیت حدود 5 هزار مرکز رأی گیری در ایالت های این کشور مستقر کرده است.

طالبان از مردم افغانستان خواسته است که انتخابات را تحریم کنند و تهدید به اجرای حملات کرده است.

همزمان طالبان از حمله به مراکز انتخاباتی در بامیان خبر داده است.

0% ...

آخرین اخبار

مجلس اعلای اسلامی عراق: هدف از تجاوز به کشور ما، ایجاد بی ثباتی است


سید عمار حکیم: حمله آمریکا و عربستان به مقرهای الحشد الشعبی را محکوم می‌کنم


گفت‌وگوی اختصاصی العالم با یکی از فعالان تولید محتوای هوش مصنوعی و انیمیشن‌های رسانه‌ای


تغییر محاسبات جنگ؛ آیا هزینه جنگ، ترامپ را مجبور به عقب‌نشینی کرده است؟


طرح اعمال عوارض بر کشتی‌های تجاری در دریای سرخ روی میز انصارالله


دست‌داشتن امارات و آمریکا در حمایت از شبه‌نظامیان پشتیبانی سریع در سودان


اسکات ریتر: ایران با تکیه بر قدرت غیراتمی، دو ابرقدرت هسته‌ای را به زانو درآورد


تأکید قطر بر تداوم گفتگوها؛ دوحه خواستار اجرای توافق میان ایران و ایالات متحده شد


بیانیه مقاومت اسلامی عراق در پاسخ به تجاوز مشترک آمریکا و عربستان به خاک این کشور


شورای امنیت ملی عراق حمله آمریکا و عربستان به الحشد الشعبی را محکوم کرد